Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy van ez? Miért rúgok be?

Hogy van ez? Miért rúgok be?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos 15 éves vagyok. Voltam már bulizni egy jó párszor, haverokkal,nővéremmel, rokonakkal stb.Nem iszákos családból származom, dédnagyapám reggeli előtt mindig megivott egy kis pálinkát megjött az étvágya.Nővérem a pálinkától nem tud berúgni sőőőtt szinte semmitől. Velem kiskoromban megkóstoltatták a sört. Azt hitték nem fogom szeretni, de ezek után mindig mikor "buli" volt akkor azt kérte.(persze nem is mindig kaptam)Szóval.....sört akármennyit iszok alkoholosat is nem rúgok be ha keverem borral akkor se ha csak bort iszok akkor se.... Akármit iszok nem rúgok be. Volt egy eset mikor meghívtak minket körökre és én és a nővérem még talpon voltunk még csak nem is szédültünk de a körülöttünk lévők hánytak.(csak jobb lett a kedvünk) De egyszerűen ha a pálinkát keverem sörrel vagy akármivel.... egyszerűen 4 kör után szédülök megindul a hülyeség.....stb. Egyszerűen nem értem minden jöhet de a pálinka és még valami.. kifekszek. XD Miért van ez?

2015. ápr. 14. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyéb töményet is próbáltál sörrel, és azoktól sem rúgtál be, csak a pálinka sör kombótól? Mert ha igen az érdekes. Önmagában nem vészes töményet inni, de ha töményre sört iszol és párszor ismétled az hamar kiüt, és ez általában nem csak pálinkával van így, hanem bármilyen töménnyel, de nyilván pálinkával még ütősebb mert erősebb mint általában a tömények. Próbáld ki pl. hogy abszintot vagy spitz rumot iszol sőrrel kísérve. Ha attól sem rúgsz be úgy mint a pálesz sör kombótól, akkor az elég érdekes.
2015. ápr. 14. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
15 éves vagy, és úgy iszol már, mint a kefekötő?! 1-2 év és alkoholista leszel! Az egész családod az! Azért szoktál rá te is már gyerekkorban az italra, mert a szüleid rászoktattak!
2015. ápr. 14. 17:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem.Alkalmilag szoktunk inni.Nem szokásunk csak ha van valami ünnepéj. És ez több hónapnyi tapasztalgatás. Nen szoktam rá. És kicsikoromban meg nem minden nap ittam csak amikor meg volt engedve. Azért a szüleim se hülyék.
2015. ápr. 14. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!