Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mostanaba mert igy rugok be?...

Mostanaba mert igy rugok be? Mert nem erzem jol magam?

Figyelt kérdés
kb. 1 eve pialok ugy hogy havi 1-2szer. ebbol 1szer be is rugok. az elso 7-8 honapba tok jo volt. megittam 8-9 felest es nagyon jol ereztem magam. tudtam bulizni,laza voltam es masnap se voltam masnapos,nem hanytam. 2honapon keresztul egy korty alkoholt se ittam. es most hogy ujra elkezdtem pialni annyira rosszul vagyok. eddig sok feles kellet hogy berugjak mostmar 2 pohar vadasztol hanyok,faj a fejem. es nem vagyok laza se felszabadult semmi. olyan mintha 2liter tomenyet ittam volna meg pedig nem is.sok ismerosom meseli hogy neki a honapok/evek alatt nem valtozott a viselkedese (itt gondolok a lazasagra,felszabadultsagra) csak annyira valtozott hogy masnapos. de en mert reagalok igy mostanaba a piara? lehet hogy azert mert 2 honapig egy kortyot sem ittam? de akkoris mert nem tudom jol erezni magam az alkoholtol mint regen?
2013. júl. 30. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Képzeld, én több mint egy éve piálok szintén havi 1-2X. Mindig én vagyok a társaság központja, kirobbanó jókedvem van a piától, csak röhögök és képes vagyok délutántól hajnalig bulizni, táncolni, ökörködni, röhögni, úgy igazán felszabadultan... Aha, csak hogy az utóbbi két alkalommal mintha kicseréltek volna. Alíg iszok, már fáj a fejem, a pia szaga se esik jól, felkavarja a gyomrom, nincs kedvem röhögni, és befordulok. Most hétvégén is éjféltől végig ültem a bulit, míg a többiek olyat buliztak, hogy nem igaz! Hiába ittam, nem úgy hatott. Nem tudtam elengedni magam sehogysem, ott feszengtem. De hogy ez mitől van?? Érdekes
2013. júl. 30. 14:12
 2/8 A kérdező kommentje:
na hat akkor nem csak velem tortenik ilyen.de mitol van ez?
2013. júl. 30. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, most én is várom, hátha lesz egy okos magyarázat a kérdésedre, mert nem titkolom, szeretném még olyan jól érezni magam, tök hiányzik! :)
2013. júl. 30. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
A vadászt pancsolmányból csinálod vagy minőségi borból?
2013. júl. 30. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Hasonló kérdések gondolkoztam én is, csak nekem több ideig tart a történet.

Kb. 11 éve kezdtem el iszogatni, akkor csak hétvégén ittunk, hajnalig pörögtünk. Mondjuk párszor hánytam, de a többiekkel ellentétben utána folytattam ahol abbahagytam, nem voltam rosszul. Másnap viszonylag jól voltam, ha suli volt első órán punnyadtam majd elmúlt.

Egyetemen is az elején buli-buli hátán, a vége felé már csak hétvégén az otthoniakkal és nyáron ittam, voltak durva másnapok, de a buli végig jó volt.

Még 2010-ben is sokat voltunk inni, bár ekkor már 1 üveg sör után kipirosodott a fejem (ami később elmúlt), de még így is ha ittam, jól éreztem magam.

Utána elköltöztem, nem volt időm inni, nincs is kivel. A párom néha megiszik egy doboz sört délután, de én szociális ivó voltam, fene iszik otthon.

Utoljára szilveszterkor ittam többet, sz@r buli volt, hajnalban már hazafelé nagyon rosszul voltam, másnap is hánytam, feküdtem.

Most meg 1 sörtől megfájdul a fejem és tompulok. Vagy öregszem, vagy megunta a szervezetem a piát, mondjuk nem is a pia hiányzik, hanem a régi társaság.

Most nyáron lehet a meleg miatt is rosszabb, bár régen napsütésben is képesek voltunk berúgni.

2013. júl. 30. 14:40
 6/8 A kérdező kommentje:
a vadaszt nem tudom milyen borbol csinaltak kocsmaba ittam. de nem csak a vadasz, 1 pohar sortol is rosszul leszek vagy 2korty vodkanarancsol. regebben ez meg se kottyant sot ezt meg alapozasnak se hivtam, mostmeg ez az egesz esti pia adagom mert tobbet nem birok inni.
2013. júl. 30. 14:44
 7/8 anonim válasza:
Nagyon sok mindentől függ, hogy a szervezeted hogyan reagál az alkoholra. Pl hogy milyen a kedved, milyen az egészségi állapotod, mennyit és mit ettél aznap.
2013. júl. 31. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a 2 hónap lehet a baj.
2013. júl. 31. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!