Mostanaba mert igy rugok be? Mert nem erzem jol magam?
Hasonló kérdések gondolkoztam én is, csak nekem több ideig tart a történet.
Kb. 11 éve kezdtem el iszogatni, akkor csak hétvégén ittunk, hajnalig pörögtünk. Mondjuk párszor hánytam, de a többiekkel ellentétben utána folytattam ahol abbahagytam, nem voltam rosszul. Másnap viszonylag jól voltam, ha suli volt első órán punnyadtam majd elmúlt.
Egyetemen is az elején buli-buli hátán, a vége felé már csak hétvégén az otthoniakkal és nyáron ittam, voltak durva másnapok, de a buli végig jó volt.
Még 2010-ben is sokat voltunk inni, bár ekkor már 1 üveg sör után kipirosodott a fejem (ami később elmúlt), de még így is ha ittam, jól éreztem magam.
Utána elköltöztem, nem volt időm inni, nincs is kivel. A párom néha megiszik egy doboz sört délután, de én szociális ivó voltam, fene iszik otthon.
Utoljára szilveszterkor ittam többet, sz@r buli volt, hajnalban már hazafelé nagyon rosszul voltam, másnap is hánytam, feküdtem.
Most meg 1 sörtől megfájdul a fejem és tompulok. Vagy öregszem, vagy megunta a szervezetem a piát, mondjuk nem is a pia hiányzik, hanem a régi társaság.
Most nyáron lehet a meleg miatt is rosszabb, bár régen napsütésben is képesek voltunk berúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!