Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért rúgok be a sörtől?

Miért rúgok be a sörtől?

Figyelt kérdés
Nem szoktam sokat sört inni mert nem szeretem nagyon,néha este 1-2 üveg sört megiszok, de inkább egyet mert az esik jól.De amikor iszok 6-7 4cl-s házi pálinkát meg mellé vodkát akkor nem érzem hogy lenne bajom max.elálmosodok de soha nem hánytam még,de a sörtől kivagyok.Most megittam 2 üveg sört és már émelyeg az agyam,álmos lettem,meg kicsit szédelgek.Pedig pálinkából rengeteget megtudok inni,de akkor a sör mitől vág meg ennyire?
2013. júl. 5. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az adott típusú sörben van valami az alkoholon kívül, ami ilyen hatással van rád, talán valami allergia.

Vagy lehet, hogy telezabáltad magad, mikor pálinkát ittál. Vagy olyankor egészen más a hangulatod, ezért hat kevésbé.

2013. júl. 5. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel. :D

Öt deci vodka után egyenesen járok, az összes pálinkát végigkóstoltam egy este (9 feles) és annyi volt, hogy egy kicsit homályosabban láttam, de pár sört, vagy néhány deci bort már megérzek. Mondjuk én nem émelygek, piától nem szokott hányingerem lenni, a sört meg kifejezetten szeretem, de vigyáznom kell vele.

Amúgy meleg időben főleg gyilkol a sör. Ezt másoktól is hallottam már. Nyáron 2 sör után vagyok olyan, mint télen 4 után.

Bornál is ugyanez a helyzet? Ha nem, akkor a szénsav a ludas. Meg arra figyelj, hogy az összetevők között ne legyen kukoricadara meg egyéb nem odavaló szemét, mert attól másnap fájhat a fejed. (söröző-össznépi megfigyelés, mi sem tudjuk, hogy mi a magyarázat rá)

2013. júl. 8. 20:05
 3/3 anonim válasza:
Egyszer még régen gyerekként megostoltaam a pálinkákat a faterét mer fözőmester még mindig megittam 9 felest és nem rugtam be 12 éves voltam és 50 kiloo
2014. dec. 27. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!