Miért rúgok be a sörtől?
Lehet, hogy az adott típusú sörben van valami az alkoholon kívül, ami ilyen hatással van rád, talán valami allergia.
Vagy lehet, hogy telezabáltad magad, mikor pálinkát ittál. Vagy olyankor egészen más a hangulatod, ezért hat kevésbé.
Azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel. :D
Öt deci vodka után egyenesen járok, az összes pálinkát végigkóstoltam egy este (9 feles) és annyi volt, hogy egy kicsit homályosabban láttam, de pár sört, vagy néhány deci bort már megérzek. Mondjuk én nem émelygek, piától nem szokott hányingerem lenni, a sört meg kifejezetten szeretem, de vigyáznom kell vele.
Amúgy meleg időben főleg gyilkol a sör. Ezt másoktól is hallottam már. Nyáron 2 sör után vagyok olyan, mint télen 4 után.
Bornál is ugyanez a helyzet? Ha nem, akkor a szénsav a ludas. Meg arra figyelj, hogy az összetevők között ne legyen kukoricadara meg egyéb nem odavaló szemét, mert attól másnap fájhat a fejed. (söröző-össznépi megfigyelés, mi sem tudjuk, hogy mi a magyarázat rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!