Boroskóla fehérborból elronthatja az ízét?
Figyelt kérdés
a bor és a cola is olcsó kategóriás, a cola már megvolt és ma akartam hozzá venni vörös kannást de már csak fehéret találtam kénytelen-kelletlen bevállaltam de soha nem ittam még fehérből, tudom vörösből is csak pancs lett volna de kérdés, így milyen ízvilága lesz a kész italnak? el tudja annyira rontani hogy ihatatlan legyen?2015. ápr. 10. 14:41
1/7 anonim válasza:
há próbáld ki egy pohárral h milyen...
amúgy fehér bort én fantával keverem:D
2/7 anonim válasza:
Fehér bort én valami bodzás, citrusos, almás... ilyesmi üdítőhöz képzelem inkább.
3/7 A kérdező kommentje:
nyilván én sem ezt használnám ha lenne más de nincs, csapvíz, vagy ez. esetleg egy fél csomag cseresznyés italpor, dehát az meg kevés lenne (és főleg nem tudom hogy harmonizálna a kólával :D)
2015. ápr. 10. 16:11
4/7 anonim válasza:
a szomszéd Józsi a neocitránt is beleb*szta a kannásba,mikor beteg volt...
gondolom kólával jobb
5/7 anonim válasza:
Olcsó bornál tök mindegy, hogy milyen.
6/7 anonim válasza:
Akik kannást vesznek általában nem az ízéért veszik, hanem a hatásáért, bár férfiasan bevallom egyszer én is vörös Koccintósból főztem forralt bort a családnak.
7/7 anonim válasza:
Fehér bor nagyon jó kiwiszörppel (Zöld Maci), áfonya itallal (Kir koktél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!