Egy-két felest mennyire érzek meg?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és sose ittam még alkoholt. nem érzem cikinek, még mielőtt erre kitérnénk.. :) egyszerűen megvan a maga oka.
eddig nem igazán követelte meg a társaság sem, de kezd érdekelni is, hogy miből maradtam ki eddig.. nyáron egy héten át egy táborban "kell" innom minden este egy felest, mert ez volt a feltétele annak, hogy az egyik srác a társaságunkból jön (ennyire értékes látni engem inni...:D)
bevallom, kicsit aggódok. mennyire fogom érezni?
értelmes válaszokat, kérlek! köszi!
2015. ápr. 2. 22:00
1/10 anonim válasza:
Napi egy felest nem fogsz megerezni se kb. 19\L vagyok es en kb a 4-5 felestol erzem meg igazan.
2/10 anonim válasza:
Csak majd ne keverd a piakat,mert ugy elegge utos tud lenni.
3/10 anonim válasza:
ha elotte eszel rendesen, es a feles utan iszol egy pohar tiszta vizet / uditot, akkor kb semennyire nem fogod erezni. talan az 1. -2. meg valamennyire megerzos lesz, de a tobbi mar biztos, hogy nem.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi-köszi :) megnyugtattatok azért :D
2015. ápr. 2. 22:12
5/10 anonim válasza:
Ha egy feles törkölyt benyomsz, azt az egész sátor érezni fogja. :))
6/10 anonim válasza:
Elég meggondolatlan dolog ilyen feltételt szabni, beleegyezni még meggondolatlanabb. Ha teli gyomorra iszik az ember, az kevésbé veszélyes (esetleg még a csokoládé segít bevonni a gyomrot kakaóvajjal), de igen jelentős az egyéni érzékenység. Már egy fél decitől is súlyos mérgezést kap az erre érzékeny. Én inkább lebeszélnélek az egészről. Egyébként is milyen társaság az, amelyik csak alkoholmámorban érzi jól magát ?
7/10 anonim válasza:
Igyál meg most egy felest és már meg is tudod! Pont itt a Húsvét, jó kis alkalom rá. Bár ha egyet iszol, szerintem nem fogod megérezni. Nekem az első buli alkalmával négy vodka-narancs csúszott le és semmit nem éreztem. Következő alkalommal meg már kettőtől is ketté álltak a füleim. :) Ahogy írták előttem is, nem mindegy, hogy ettél e előtte, és utána jól jön a tiszta víz, hogy híguljon. Ja, és ha több csúszik le, egy kis multivitamin is sokat segít a másnaposság ellen.
8/10 anonim válasza:
Az elsőt talán semennyire, a másodikat is nagyon-nagyon picit.
9/10 A kérdező kommentje:
enni majd fogok előtte, és akkor iszok rá vizet is...
lehet meggondolatlan dolog volt, de ha most nem, egyszer, valamikor úgyis kipróbálnám. és ahogy látom, ettől az egytől nem lesz semmi komoly bajom
megállni meg meg fogok tudni, ebben biztos vagyok :)
2015. ápr. 2. 23:09
10/10 anonim válasza:
Az égvilágon semmi bajod nem lesz egy felestől, amúgy, hogy megérzed-e vagy nem elég sok mindentől függ. Súlyod, nemed és simán csak mennyire bírod, illetve az se mindegy, hogy valami gyenge boltit isztok vagy valami kerítésszaggatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!