Ha a bourbon whisky nem ízlett, akkor nagy valószínűséggel a skót és ír sem fog?
Figyelt kérdés
Múltkoriban vettem Four Roses-t, egyáltalán nem jött be, de megittam. Utána vettem Jack Daniel's-t, még mindig nem volt az a "hű, de jó", viszont számomra sokkal vállalhatóbb, fogyaszthatóbb volt. Szóval skót és ír whiskyk közül milyeneket tudnátok ajánlani 4000-5000 Ft körüli kategóriában, amelyek kevésbé torokmaróak?2015. márc. 17. 03:58
1/1 Phoney válasza:
A „torokmarós” egy eléggé szubjektív élmény, de valószínűleg a bourbon jellegével van problémád. Az ír és a skót whiskyk egészen más jellegűek, ennyiért szerintem nyugodtan próbálj ki mondjuk egy Bushmills-t. Ha ennél is ugyanazt érzed, akkor max. a drágább (7-8e fölötti) whiskyk fognak ízleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!