Ti nem szoktátok szégyellni magatokat, mikor nagyon lereszegedtek és nem emlékeztek másnap mindenre?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, aki nen birja ne igyon. tudom, ha mar en is gaznak erzem nem kene. Igen, tudom hogy nem mindenki iszik, ha te nem szoktál ennyire lereszegedni soha, mert ismered a hataraidat, akkor legyel boldog, de engem ez az info nem segit.
Tehat csak akkor valaszolj, ha veled is elofordul hogy nagyon berugsz. Utana hogy erzed magad,? Nincsenek benned olyan erzesek, hogy mivan ha a barataid emiatt rosszul velekednek rolad ? (holott ok is reszegek szoktak lenni, es nem is mondanak semmi csunyat rad)
2015. márc. 11. 21:15
11/17 anonim válasza:
A középkor előnye hogy nekem előbb megfájdul a hasam a piától mint hogy igazán berúgjak 13 nem ittam túl magam.
12/17 anonim válasza:
Szinte soha nem emlékszem semmire,és már nem érdekel ki mit mond rólam,nem én vagyok az egyedüli nem normális a világban.
13/17 anonim válasza:
Én nagyon szoktam szégyellni. Olyankor facebookon sértegetem az ismerőseimet, és az összes lánynak aki elémkerül megírom hogy dugjunk. Elég kellemetlen a másnap reggel.
14/17 A kérdező kommentje:
:/ Pedig már annyiszor megfogadtam h most aztán nagyon oda fogok figyelni...néha sikerül, néha nagyon nem. Annyira kínos...mintha én lennék a legcikibb ember az ismerettségi körömben.
2015. márc. 12. 20:37
15/17 anonim válasza:
Annyit igyal öcsem ,hogy tud hol vagy .Mert egyszer azt veszedeszre hogy felkelsz es faly a segged de mindegy ugy sem emlekszel.Ez jo lenne?? Tudd hol a HATAR
16/17 anonim válasza:
Legutolsó alkalomból kifolyólag kék-zöld vagyok mindenhol,valakit fejbe vertem egy üveggel,ő is engem,úgyhogy a fejemen is nagy púp van :) Elvesztettem a telefonom,stb.Ezt is megértem,rólam is gondolnak valamit ennyi idősen :) 34/N
17/17 anonim válasza:
Ha nagyon lerészegedek a kórházba végzem, örülök ha ki tudok jönni onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!