Jó borok, amik a Sparban, Lidlben is kaphatók?
Közben ránéztem a Lidl borkínálatára: [link]
Amit ajánlanék, jó áron, fehérben (a legszárazabbtól a legédesebbig haladva:
- Nagy-Somlói Tornai Friss Furmint 2013: [link] index.php?route=product/product&path=59&product_id=4639
- Bárdos Mátrai Sárgamuskotály 2014: [link] index.php?route=product/product&path=59&product_id=4608
- Royal Tokaji Cuvée 2013: [link] index.php?route=product/product&path=59&product_id=1400
Plusz egynek a Nyakas 2014-es Irsai Olivére ami különböző okokból ugyan nem az én műfajom, de nagyon népszerű szokott lenni és igen jó árban van itt:
[link] index.php?route=product/product&path=70&product_id=4610
És vörösben:
- Chateau Vieux Manoir Bordeaux 2011: [link] index.php?route=product/product&path=60&product_id=5600283
- Magyarok közül _esetleg_ Mészáros Pál Merlot-ja, 2012-ből: [link] index.php?route=product/product&path=60&product_id=5069
Ha megbízunk Anti értékelésében, ár-értékben igen-igen jónak tűnik, de őszintén, nekem fogalmam sincs, milyen lehet, szóval csak Anti pontja és leírása alapján, plusz egynek Azinhaga De Ouro 2012: [link] index.php?route=product/product&path=60&product_id=5900007
Az egyik legrosszabb bor a La Fiesta. Fújj! Úgy megfájdult tőle a fejem, hogy másnap is rosszul voltam tőle. Én betiltanám !!
Jó borok a BB Tramini, BB Muskotály, meg a 600 ft feletti Egri bikavérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!