Szoktatok aldiban vagy lidlben alkoholt vásárolni?
Figyelt kérdés
lidlre lennék kíváncsi. vannak olcsó, de mégis finom alkoholok? mi a kedvencetek,milyen árban?2013. aug. 27. 15:33
1/7 anonim válasza:
Szoktam az Aldiban. Néhány általánosan ismert márka is megtalálható.
A 165 Ft-os, 5,2%-os sörük pedig a nyár kedvence volt kerti összejöveteleken.
2/7 anonim válasza:
Aldiban igen.
Sangria: 1,5 liter 600-700 forint
Aromázatlan vodka: 0,5 liter 37,5% 1200 forint
aromázott vodka: 0,5 liter 37,5% 1000 forint
Korrekt és nagyon olcsó. Hasonlóan olcsó viszki, gin, sör, bor is kapható. No meg fütyülős és zsindelyes is normális áron.
Csak ajánlhatom.
3/7 anonim válasza:
Lidlben nálunk kapható a Zubrowka,ez lengyel vodka valamilyen fuszállal ízesítve,finom és nem is drága.
4/7 anonim válasza:
Igen.
Lidlben van Kräuter-likőr, nagyon hasonló a Jäger-hez, de jóval olcsóbb.
Borok sem rosszak.
Viszont a Lidl Argus söre számomra majdnem ihatatlan.
És persze a jól bevált márkákat is szoktam látni, mint például Jim Beam, vagy Budweiser sör.
6/7 anonim válasza:
A Zubrowka vodkában bölény fűszál van... de itt egy link, ezen tudhatsz róla mindent és rendelheted is, most AKCIÓS 3150.- (0.7L) -> [link]
7/7 anonim válasza:
Aldi pálinka válogatásból kóstoltam a körtét és szőlőt, azt kell, hogy mondjam, igen korrekt pálinkák. A zsindelyes gyártja ezeket, van a pennyben is ugyanez. 37.5 %, fél liter, és nagyon rendben van, főleg ha 1700 körül van akcióban, a pennyben volt enbyiért.Alapból 2300 körül van asszem.. Ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!