Trafikban dolgoztam, ha bejott valaki, es kiderult, hogy aznap szuletett akkor 0 orratol mar kiszolgaltam. Ez az alkoholosnal is ugyan igy van. A torveny nem a szuletes masodpercehez koti, hanem a naphoz. Szoval te ha 23:59- kor szolettel akkor aznap elotte mar kaphatsz cigit, alkoholt.
2015. febr. 23. 09:47
12/28 anonim válasza:
Igen, söt nyelvtankönyvet is vehetsz már!
2015. febr. 23. 09:55
13/28 anonim válasza:
Én vettem aznap piát mikor töltöttem, de el se kérték, szóval megkaptam. Egyébként az lenne a logikus ha csak másnap adnák ki, mert azt nem tudhatják pontosan mikor születtél, mert ha ugye este, akkor aznap reggel még kiskorú vagy, de a születésnapod utáni nap 0:00-tól 100% hogy betöltötted, úgyhogy ki kell adják.
2015. febr. 23. 10:30
14/28 anonim válasza:
Utolsó!
Te mekkora butaságot mondtál...
2015. febr. 23. 10:32
15/28 anonim válasza:
Engem a születésnapomon 00:15 kor kiszolgáltak dohányboltban. Erről ennyit.
2015. febr. 23. 10:46
16/28 anonim válasza:
Nem mondtam butaságot. Ha te pl. szeptember 8-án születtél este 10-kor akkor aznap mikor töltöd a 18-at este 10 előtt nem adhatnák ki, mert még kiskorú vagy, csak a pontos idő nincs ráírva a személyidre, így nem tudja azt a boltos, szerintem ha végigkérdeznél pár boltost több olyan is lenne aki nem tudna erre válaszolni, és ő maga dönti el hogy kiadja-e aznap vagy nem, de nem ilyen hülyeségen kéne vitatkozni, én is vettem 15 évesen is piát, nem ezen az 1 napon múlik az ember élete.
2015. febr. 23. 11:54
17/28 anonim válasza:
Jó megnéztem a törvényt, mert egy szerencsétlen erre is képes de te nem, valóban azt írja hogy a születésnapján 0 órától nagykorúnak számít valaki, függetlenül attól hogy aznap hány órakor tölti, tehát olyan is vehet piát aki még pár órával 18 alatt van igazad volt de megindokolni nem tudtad mert utánanézni nem tudsz kedves utolsó. Többet nem kommentelek ide engem úgyse érint mert rég elmúltam 18 meg felesleges ilyenekkel vitázni akik mondanak valamit de nem támasszák alá. Azért az jó hogy nem pontozgatsz le hanem válaszolsz, de máskor indokold is valamivel a válaszod, pl. a törvényrendelettel, ahelyett hogy nyomorékozol másokat.
2015. febr. 23. 12:16
18/28 anonim válasza:
Már aznap kiszolgálnak, és ha elkérik a személyid akkor még boldog születésnapot is kívánnak. :) Legalábbis nekem így volt.
2015. febr. 23. 15:13
19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Beszolásra reagálva: Ez nem életcél, de ünnepelni csak kell. Másrészt nyelvtankönyvet mai iskolákban nem nyitják ki egész évben. Amugy meg nem kell beszólni ha valamit esetleg rosszul írtam/írok.
Ha valaki tudná linkelni azt a törvényt ami erről szól azt megköszönném ;)
2015. febr. 23. 15:48
20/28 anonim válasza:
"Jó megnéztem a törvényt, mert egy szerencsétlen erre is képes de te nem, valóban azt írja hogy a születésnapján 0 órától nagykorúnak számít valaki, függetlenül attól hogy aznap hány órakor tölti, tehát olyan is vehet piát aki még pár órával 18 alatt van igazad volt de megindokolni nem tudtad mert utánanézni nem tudsz kedves utolsó. Többet nem kommentelek ide engem úgyse érint mert rég elmúltam 18 meg felesleges ilyenekkel vitázni akik mondanak valamit de nem támasszák alá. Azért az jó hogy nem pontozgatsz le hanem válaszolsz, de máskor indokold is valamivel a válaszod, pl. a törvényrendelettel, ahelyett hogy nyomorékozol másokat."
Te tényleg valami elmebeteg vagy!
Hogyne néztem volna meg a törvényt, hiszen ügyvéd vagyok, te nagyon idióta!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!