Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Képes lennél egy évben legaláb...

Képes lennél egy évben legalább egyszer minimum ezer forintot kiadni egy 0.33-as sörért?

Figyelt kérdés
Mikkeller, De Molen, Brewdog és hasonló kategória..
2015. febr. 19. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
néha szoktunk különleges söröket venni.
2015. febr. 19. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem.

De egy 0,75-ös borért minimum 3000-et minden további nélkül.

2015. febr. 19. 18:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért egy 10%-os sört is el lehet kortyolgatni egy ideig mint a bort :)
2015. febr. 19. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Sörért biztos nem, mivel nem szeretem a sört. Más alkoholért se, mert nem vagyok retardált, hogy fizessek az egészségem rongálásáért :D
2015. febr. 19. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Nem...allatmenhelynek havonta tobbet is.
2015. febr. 19. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

...már aki szereti a sört. :)

Személy szerint 5 forintot nem adnék akármelyikért se, csak azért mondtam, hogy ha arról is szól a kérdés, hogy a minőségnek ára van, és az ember néha meglepi magát egy kis minőséggel, akkor igen, az élet nem csak a mókuskerékről szól, hanem arról is, hogy élvezzük.

Kajával is ugyanígy vagyok, néha abból is megengedek magamnak egy kis prémium kategóriát, szerintem ez is ugyanarról szól.

2015. febr. 19. 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem mire vonatkozik a kérdés.. Szeretem a sört, és sokszor adok ki több mint 1000 forintot érte. Gondolom aki nem szereti, az meg nem.
2015. febr. 19. 18:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez most egy relatív kérdés volt. Úgy kellett volna kérdezni, hogy egy általad kedvelt ételért/italért kiadnál-e ennyit. Mert ha pl. valaki imádja a kólát, akkor egy különleges pl. vaníliás kóláért biztos kiadna ennyit. Te a sört szereted, ezért nyilván érdemes megvenned, egyszer élünk!
2015. febr. 19. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen kiadnék, ki is adok. Nem csak különleges sörre, de más élelmiszerre is. Mert mi értelme gürizni, ha nem arra költi az ember a fizetését, amire jól esik?
2015. febr. 19. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:

#2: És ha nem te iszod meg? Másnak nem is vagy képes venni egy jó kis Westmalle Grand Reservet 2800ért? Még a haverodnak szülinapjára sem, aki szereti a sört?

:P

Amúgy sokan vesznek ennyiért sört. Bármelyik kézműves, vagy felkapott sörözőbe bemész, látod, hogy tömegek isszák 1000feletti söröket. Teljesen más élvezeti értéke van, mint egy csapot dréhernek és nem azért, mert az egyik 160 forint és a másik 1000, hanem azért mert beltartalmi értéke 5-10x akkora, és az íze felér egy teljes vacsorával.

2015. febr. 21. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!