Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Elsőnek milyen whisky-t...

Elsőnek milyen whisky-t ajánlánlanátok kóstolásra?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon ittam alkoholt,csak 1-2 doboz sört ittam eddig,azt sem egyszerre,hanem kb fél év alatt ittal meg annyit.

2015. febr. 12. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármilyet amire van pénzed.
2015. febr. 12. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
whisky-t nem kóstolni kell hanem inni mert ritkabitangpusztulatosan keserű.
2015. febr. 12. 17:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kéddezem,hogy melyik whiski márka terméke lehetőleg jó izű és 10000 Ft alatti áron lehet kapni?
2015. febr. 12. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:

5-10ezer között már jókat kapsz.

Namost én nem tudom hogy mit értesz kóstolás alatt.. De ha abszolút kezdő vagy, viszont van pénzed, mint kiderült. Akkor lehet kapni whisky shopokban olyan kis kiszerelésű szettet, amiben van többféle. És akkor kóstolgathatod őket.

De ezért a pénzért bármelyik nagyobb márkával kezdhetsz.. Mivel kezdő vagy, úgyis ki kell próbálgatnod egy párat, hogy rájöjj mit szeretsz majd. És igazából 5000+ pénzért már jókat lehet kapni, tehát igazából ebben a fázisban mindegy melyiket veszed meg.

2015. febr. 12. 18:08
 5/5 anonim válasza:
Nekem például eddig csak a Jack Daniel's ízlett, hogy konkrét márkanevekkel is dobálózzunk.
2015. febr. 12. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!