8 hónapos babád miket eszik? Van olyan zöldség-gyümölcs amit nem fogad el többszöri kóstolásra sem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 16:15
1/8 anonim válasza:
Gyakorlatilag mindent és bármennyit képes enni. Nagyon jó az étvágya. Nem volt még olyan étel amit ne evett volna meg az utolsó kanálig. Remélem ez a későbbiekben is így marad és nem lesz válogatós!
2/8 anonim válasza:
7 és fél hónapos a fiam. Spenótot kiköpi és a cukkini is a pofámban landolt:)
3/8 anonim válasza:
Cukkini.
Moira a Te babádnak nem jön még a foga?
4/8 anonim válasza:
A lányom nem szerette a célkát, még úgy se, ha főzés helyett alufóliában megsütöttem és úgy édeskésebb - ha megérezte az ételben, már nem is kellett neki egyáltalán. Ő kicsit válogatósabb volt mint az öccse, a lánykámnak néha trükközni kellett, de adu-ász volt a zöldségfélékhez a fokhagyma, ha tettem bele kicsit, akkor bekebelezte azonnal.
A fiam viszont minden megevett, és minden mennyiségben. Azzal viccelődött a család, hogy ha fáradtolajat kapna, azt is ledöntené jóízűen. Ő aztán jóízűen elfogyasztott tényleg bármit-bármennyit-bármennyiszer. Érdekes, hogy a nagy étvágya megmaradt, viszont válogatósabb lett, főleg 20 hós korától, mióta bölcsis.
5/8 anonim válasza:
Csodálkozom én is, de nincs még egy darab foga sem. De nem is látszik, hogy jönne.
6/8 anonim válasza:
pont 8 hónaposak vagyunk és eszünk:alma,körte,banán,kekszek,krumpli,répák,csirkehusi,pulykahusi,zöldborsó,spenót,cukkini,brokkoli,sütőtök,rizs,vaniliás tejbeizspép.lehet, hogy kihagytam valamit,ezeket variálgatom egyenlőre,de nemsokára jöhetnek az újabbak.eddig elfogadott mindent,általában én főzök neki.
7/8 anonim válasza:
A kislányom jövőhéten lesz 8 hónapos, és nagyon válogatós bébiételek tekintetében. Nem eszi meg őket bármilyen legyen az (hipp, kecskeméti,hamanek)stb. Egyedül azt eszi ami gyümölcsös, abból tulajdonképpen a tökön kívül mindent evett (eper,körte,birs,alma,banán,barack) Házilag készítve: mandarin,kivi (mag nélkül), szőlő (mag és héj nélkül). Nekem csak azt eszi amit mi eszünk ahogyan én készítem. Így fűszerszegényebben külön teszek el neki mindent.Remélem, hogy segítettem.
8/8 anonim válasza:
A kisfiam 8hós, utálja a répát és a krumplit.Szabályosan öklend tőle.Havi egyszer elfogadja a paradicsomos ételeket. Találtam a Tescoban Ovko bébiételt,melyben nincs só, viszont ízesebb mint a többi, azt imádja.Nálunk tudom nem érdemes erőltetni, pont olyan mint apukája, eddig ugyanazokat utálja mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!