Mit csináljak, hogy az alkohollal ugyanolyan hatást érjek el, mint rég?
wisky cola, gyömbér
Az alkohol nem feltétel feltétlen a jókedv csináláshoz.
Hát szerintem vagy ne igyál ha csak rossz érzések törnek rád ettől. -Vagy igyál helyette olyat ami felviszi a vérnyomásod. Tekila Whisky Pezsgő Rum.
A pálinka pont leviszi például és lehet ez is közrejátszik abba hogy nem érzed jól magad. Plusz megszokja a szervezeted ha csak 1 félére állsz rá és ugyérzed kevésbé hat. Emellett pedig hiába iszol ha rossz kedved van nem fog felvidítani csak ha jó társaságod van mellé..
Húúúha, ezt elbasztad. Szerintem mindenkinek megvan az a pia amit fiatal korában túlzásba vitt, és azóta sem tudja meginni. Én kb 15 éve nem bírok whiskey-t inni. A pálinkával rábassztál, mert az a legjobb tömény, ha nem sörözöl meg nem iszol mellé mást, akkor iszonyat sokat meg kell inni belőle, hogy szarul legyél másnap. De hát ha egyszer sikerült túllőni, akkor nincs visszaút. Van haverom, aki tiltólistára tette így a pálinkát, nem szoktam irigyelni...
Sose igyál azért, mert rossz kedved van. Mert jobb kedved nem lesz tőle, viszont alkoholista leszel. Ha buli van, meg társaság, akkor amúgy is vidámság van, azt meg lehet tolni pával, abból nem lesz ban. De rossz kedvre soha ne igyál, főleg egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!