Ha meg sosem ittam, es csak egy fel pohar sort iszom, mennyi ido mulva kerulok ugyanolyan allapotba, mint elotte? (a lenyeg, hogy a szuleim ne vegyek eszre)
Figyelt kérdés
16 vagyok es tenyleg csak max fel pohar lesz, szoval nem kellenek a "szegyen hogy ezek a gyerekek mindig bebasznak"-kommentek2014. ápr. 10. 20:31
1/9 anonim válasza:
fél pohár sörtől semmi bajod nem lesz,max mosolyogsz egyet.
2/9 anonim válasza:
Ahogy az első mondta, annyit nem lehet észrevenni, de a szaggal legyél óvatos, az esetleg feltűnhet.
3/9 anonim válasza:
Fél pohártól én azt is kétlem, hogy bármit érezni fogsz, vagy mások fognak. Az előző tanácsa nagyon hasznos, a ruhád, szád átveszi a sör szagát ha rákerül vagy iszol.
4/9 anonim válasza:
hát azért csak nem önti le magát,fél pohár után :D.
Max egyél utána valamit...lehet nagyon enyhén jobb kedved lesz,de nem hiszem,hogy megfog látszódni.De azért vigyázz vele,mert ha nagyon jól esik.Könnyen lehet abból a fél pohárból egy pohár :D vagy egy üveg.és az már tuti meglátszana.amugy első voltam
5/9 A kérdező kommentje:
Koszi, mindenkinek ment a kis zold :))
2014. ápr. 10. 21:21
6/9 anonim válasza:
A hatás kb. 5-10 perc múlva jelentkezik (ebbe belejátszik a magas széndioxid tartalom is), és kb. 0,5 ó után már múlóban van a hatása.
7/9 anonim válasza:
fép pohár sört nem fognak észre venni:D
8/9 anonim válasza:
Fél pohárnak aztán nem lesz sok hatása... mentolos cukorka utána aztán meg van oldva a dolog, de lehetőleg ne böfögj szüleid előtt egy fél óráig.
9/9 anonim válasza:
igyál meg fél üveg whiskeyt,akkor már lesz okod a kérdés feltevésére:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!