Miért érdemes piálás előtt sokat enni?
2
Engem kevésbé visel meg az alkohol,ha ivászat előtt eszem
és nagyobb mennyiségű folyadékot fogyasztok.Értsd, nincs másnaposság,hányás.
Teli gyomorral sem kimondottan több ital, hanem inkább több idő kell a leittasodáshoz. Persze, ha az volt a terv, hogy egy óra alatt leszel matton aránylag kevés italtól, akkor az így tényleg nem fog menni...
Viszont cserébe egész addig nem leszel rosszul, amíg nem ittál túl sokat. Én is emlékszem, mikor hülyegyerekkoromban nem volt pénzünk enni piálás közben, aztán minden pohár italt úgy erőltettünk le, hogy nem esett jól, hát tudod mit, nem hiányzik.
"De ha az ember inni kezd, akkor abban az állapotban szerintem senki nem gondol a kajára. Így pedig felesleges előtte bezabálni, nem?"
Ez változó. Ha iszom, az nekem olyan étvágyat csinál - főleg a rövid - hogy a vasat is megeszem. De jobban bírom az italt, ha előtte ettem. De ivás közben is mindig eszem valamit, csipszet, ropit, pizzát, főtt ételt, akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!