Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Édes sör tud ajánlani valaki?

Édes sör tud ajánlani valaki?

Figyelt kérdés
Üdvözlet! Pár éve voltam Tunéziában egy szállodába és ott ittam egy barna sört ami kifejezetten édes volt kevés keserű ízzel (nem ízesített volt)Tud valaki mondani olyat ami hasonló és Mo is lehet kapni!?

2015. jan. 21. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

A Heinekken is édes csak az fehér sör.

De szerintem egy sörnek pont az a lényege, hogy keserű legyen, de ízlések és pofonok.

Nekem pl. borban jó ha félédes a szárazat nem szeretem, de én inkább sörös vagyok.

2015. jan. 21. 16:05
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

De nem a Karamalz-ra gondolsz? De az mentes sör és nagyon édes barna, általában Anyukák isszák, hogy több tejük legyen, mert a sör fokozza a tejtermelést.

Azt nagy Tescóban tudsz venni, meg ahol nagy a kínálat.

2015. jan. 21. 16:06
 3/10 Phoney ***** válasza:
Nem tudom, mennyire édesre gondoltál, de szerintem nyugodtan kipróbálhatod a Leffét, illetve bármelyik búzasört (Erdinger, Edelweiss, Paulaner Weißbier, stb. csak a Borsodi Búzát kerüld...), akár világos, akár barna változatban. Én ezeket szerettem, amikor még nem bírtam a keserű sört. (A Heinekent akkor sem tudtam meginni, most sem tudom.)
2015. jan. 21. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
A Karamalz az malátaüdítő.
2015. jan. 21. 16:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mit ittál. De próbáld ki a Blue Chimay-t.
2015. jan. 21. 17:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nem tudom milyen márka volt...de az tuti hogy barna,na majd kipróbálom ezeket amiket irtatok! :)
2015. jan. 21. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
A Barna Leffét én is ajánlom! Nagyon finom, erős, kellemesen édeskés ízű, szinte fekete sör.
2015. jan. 22. 07:44
 8/10 anonim ***** válasza:
A barna leffét én is imádom, csak kár, hogy olyan drága :-(
2015. jan. 22. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Én ezt a kettőt javasolnám neked. Szinte már zavarba ejtően édesek.

[link]

Primátor Double 24, 10.5%

[link]

Pardubický Porter 19 - 8%

2015. jan. 22. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy mondjak egy olcsó opiciót is: a barna Kozel is elég édes, az összes Sparban kapható.
2015. jan. 23. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!