Tudnatok ajanlani jo MAGYAR gyumolcsos izu borokat (lehet voros, feher, rose)? Nehany pelda amiket probaltam es tetszett: Voros: Szent Andrea: Aldas, Vesztergombi Turul, Rose: Konyari Rose, Pannonhalmi, Heimann: Mamma Rosa
Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 02:27
11/14 Mojjo válasza:
Centurio Szőlőbirtok (Ludányi Balázs): Kékfrankos 2013, Szecskő Tamás, vagy Losonci Bálint 2013-as pinot noirja, Ráspi Kopár 2011 (nem összetévesztendő az általában teljesen más stílusú villányi kopárokkal), Ráspi Siller 2012 (egy enyhébb ásványos felhanggal), Heimann Fuxli 2013, Márkvárt Kadarka 2013. Ha a Szent Andrea Áldás bejött, akkor nagyon ajánlom még Gál Lajosék alap bikevérét, 2011-ből.
12/14 anonim válasza:
Szentesi József - Csókaszőlő
Érdemes megkóstolni
13/14 A kérdező kommentje:
Én (a kérdés feltevője), amiket nagyon tudok ajánlani, az alábbiak.
Fontos, hogy középkategóriás borokról van szó, nem horror ár, a legdrágább 3.600,- forint!
Fehér:
BUKOLYI Viognier
ST. ANDREA Napbor
Rosé:
PANNONHALMI Rosé
KONYÁRI Rosé
HEIMANN MammaRóza
Vörös:
Vesztergombi - Szekszárdi Turul Cuvée ár-érték arányban szerintem a legjobb magyar vörös)
ST. ANDREA - Áldás
BOLYKI- Egri Bikavér
Szeleshát - Kadarka
2015. febr. 23. 01:26
14/14 Mojjo válasza:
Időközben a most megrendezett Eger - Szekszárd bikavér párbajon kóstoltam "párat", amit ide ebbe a sorba ajánlok, az Heimannék 2012-es szekszárdi bikavére.
troll3.14csa: A csókaszőlőt merre lehet kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!