Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tudnatok ajanlani jo MAGYAR...

Tudnatok ajanlani jo MAGYAR gyumolcsos izu borokat (lehet voros, feher, rose)? Nehany pelda amiket probaltam es tetszett: Voros: Szent Andrea: Aldas, Vesztergombi Turul, Rose: Konyari Rose, Pannonhalmi, Heimann: Mamma Rosa

Figyelt kérdés

#fehérbor #vörösbor #rosé #Gyümölcsös ízű bor
2015. jan. 20. 02:27
1 2
 11/14 Mojjo ***** válasza:
100%
Centurio Szőlőbirtok (Ludányi Balázs): Kékfrankos 2013, Szecskő Tamás, vagy Losonci Bálint 2013-as pinot noirja, Ráspi Kopár 2011 (nem összetévesztendő az általában teljesen más stílusú villányi kopárokkal), Ráspi Siller 2012 (egy enyhébb ásványos felhanggal), Heimann Fuxli 2013, Márkvárt Kadarka 2013. Ha a Szent Andrea Áldás bejött, akkor nagyon ajánlom még Gál Lajosék alap bikevérét, 2011-ből.
2015. jan. 21. 08:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szentesi József - Csókaszőlő

Érdemes megkóstolni

2015. febr. 21. 07:28
 13/14 A kérdező kommentje:

Én (a kérdés feltevője), amiket nagyon tudok ajánlani, az alábbiak.

Fontos, hogy középkategóriás borokról van szó, nem horror ár, a legdrágább 3.600,- forint!

Fehér:

BUKOLYI Viognier

ST. ANDREA Napbor

Rosé:

PANNONHALMI Rosé

KONYÁRI Rosé

HEIMANN MammaRóza

Vörös:

Vesztergombi - Szekszárdi Turul Cuvée ár-érték arányban szerintem a legjobb magyar vörös)

ST. ANDREA - Áldás

BOLYKI- Egri Bikavér

Szeleshát - Kadarka

2015. febr. 23. 01:26
 14/14 Mojjo ***** válasza:

Időközben a most megrendezett Eger - Szekszárd bikavér párbajon kóstoltam "párat", amit ide ebbe a sorba ajánlok, az Heimannék 2012-es szekszárdi bikavére.

troll3.14csa: A csókaszőlőt merre lehet kapni?

2015. febr. 23. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!