Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Összekavarodtam az X-faktorban...

Összekavarodtam az X-faktorban. Hány Tóth Andrea van?

Figyelt kérdés

Eddig nem nagyon néztem az X-faktort mert csak mindenféle Hörcher Lászlók és társai szerepeltek, nem pedig tehetségek, de most újra elkezdtem neten visszanézni a jobbakat és teljesen összezavarodtam.

A kérdés: Hány Tóth Andrea van?

Láttam 2014-es Tóth Andrea produkciót, ahol a lány csat 15 éves, de láttam olyat is, ahol ő volt a győztes úgy szint 2014-ben, de ott bőven több mint 15.

keresgéltem mindenfelé hogy hogy is van ez, de volt, ahol azt írták hogy ez egy személy, de volt ahol az volt hogy kettő Tóth Andrea van az X-faktorban.

Nem tudom eldönteni, mert az arca nagyon hasonló a két "művésznek" és a hajuk is ugyanúgy van festve.

2014. dec. 31. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Miért lenne bőven több? Mert többnek néz ki? Manapság minden kiscsaj többnek néz ki, mint amennyi hála a jó nevelésnek...
2014. dec. 31. 13:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Látom nem érted.

https://www.youtube.com/watch?v=am9IiCRVsz4

https://www.youtube.com/watch?v=KC5SCMnhRbQ

Mindkettő 2014-es és mindkettő Tóth Andrea. Azért néhány hónap alatt nem változnak ennyit az emberek. Ezért nem értem, hogy ez most hogyan van.

2014. dec. 31. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ez mind a kettő ugyanaz...
2014. dec. 31. 14:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Te ezt úgy mondod, hogy nézted az X-faktort, vagy csak ránézésre mondod rá hogy ugyan az? Ha normálisan megnézed, akkor látod, hogy egyik jóval kisebb mint a másik és az egyiknek sokkal fiatalosabb az arca mint a másiknak.
2014. dec. 31. 14:28
 5/8 A felhasználó ***** válasza:
71%
Ezt nevezik öregedésnek.
2014. dec. 31. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

A válogatót néztem és emlékeztem a lányra, mert továbbjutott, majd néha belenéztem az élő showba és ugyanaz volt. Egyrészt még nyáron kilett választva, azóta hónapok teltek el és sminkesek, fodrászok stb. vették kéz alá.

Nem értem,h nem bírod ezt felfogni...

Amit linkeltél a válogatóról, ott a Hooligans-Legyen valamit énekelte, majd az utolsó vagy utolsó előtti élő showban Hooligans kellett énekelni, mert a válogatón is azt énekelt...

2014. dec. 31. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

haha, ezt teszi a médiaszereplés. kicsicsázták szegény kislányt úgy, hogy rá se lehet ismerni...

mindkettő ugyanaz.

2014. dec. 31. 14:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 31. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!