Milyen orvos Dr. Varga-Tóth Andrea
Szegeden/Hódmezővásárhelyen?
Figyelt kérdés
Vásárhelyi kismama vagyok (11 hét), és szegedi szülészt keresek, aki itt Vásárhelyen is tud ultrahangozni.
Előre köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 24. 14:13
1/8 anonim válasza:
én a 4d-s uh-n találkoztam vele, ott aranyos volt.
2009. ápr. 24. 14:24
2/8 anonim válasza:
ÉN is csak jót hallottam róla, viszont úgy tudom szülést nem vállal. Katona Renáta esetleg? Ő is aranyos.
2009. ápr. 24. 19:44
3/8 A kérdező kommentje:
Az kár volna. Régebben biztos, hogy vállalt szülést.
Katona Renátáról azt hallottam, olvastam, hogy bár kedves, de nem őszintén, meg csak addig, amíg az ember fizetőképes (!). A hálapénz nála úgy tudom, kötelezően (!) 50 ezer Ft. Én ezt egy kicsit durvának tartom. Szóval reménykedek, hogy Varga-Tóth Andrea bejön...
2009. ápr. 24. 20:57
4/8 anonim válasza:
Jó, nagyon rendes és segítőkész, csak ajánlani tudom
2010. júl. 21. 09:32
5/8 anonim válasza:
Sztem meg egy NAGYON NAGY BUNKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! A kedvesség szikrája sincs már benne. Flegma, lekezelő és gyorsan túlakar lenni a dolgon. Az ilyeneket el kellene tiltani a szakmájuktól.
2011. ápr. 15. 21:09
6/8 anonim válasza:
Én régóta ismerem őt. Nagyon bunkó és azért nem vállal szülést, mivel nem lehet neki. Egy ismerősömnek ráment az egészsége és a házassága is az ő hülyeségére. A kismama anyja perre akart menni.
Senki se szüljön nála, rossz szakember!!!
2016. nov. 7. 17:29
7/8 anonim válasza:
Nekem nagyon pozitív a tapasztalatom vele! Kedves, empatikus és megértő volt! Mindent érthetően elmagyarázott és szakmailag is nagyon felkészült volt!
2023. júl. 20. 17:39
8/8 anonim válasza:
Miután behívott feltettem neki pár kérdést, és érzékeltette velem hogy nincs rám sok ideje. Sietett, a válaszaimra röviden, bunkón és lekezelően válaszolt. Mivel egyáltalán nem teremtette meg a vizsgálathoz szükséges hangulatot, én is feszültebb voltam, így kellemetlen volt a vizsgálat. Szakmailag nagyon elismerem, mondott hasznos dolgokat, viszont a stílusa nem orvoshoz méltó. Empátia hiánya, kedvetlenség, sietség jellemzi. Mindez 25 ezer forintért valósulhatott meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.