Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért jó az egyeseknek, hogy...

Miért jó az egyeseknek, hogy minden héten a sárga földig isszák le magukat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Mert poénos és jó buli

Mert valami lelki problémát akarnak elnyomni magukban

Mert enélkül nem tudnak beilleszkedni abba a csapatba ahova szeretnének

Mert pia nélkül gátlásosak és nem tudnak bulizni

2010. febr. 6. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Mert gyengék, éretlenek, buták, szegényesek. Mindenre van megoldás és nem a pia. Érdekes nekem sosem volt rá szükségem. Pedig nem gondtalan az életem. Szerintem szánalmasak a részeg emberek, főleg a fiatalok.
2010. febr. 6. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Én 22-től26 éves koromig minden nap buliztam és nem kevés volt a pia és egyéb. aztán kész leálltam, Még a cigiről is leszoktam. Kibuliztam magam, független voltam, nem lettem alkesz, sem drogfüggő, mindemellett tisztességesen melóba jártam, fenntartottam a háztartást és vezettem :)

most vagyok 28, és nő :) lehet úgyis élni, hogy közben minden rendben van és nem leszel egy elfajzott kurv a, vagy egy agresziv senkiházi strigó.

2010. febr. 6. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Persze de ha semmi baj nincs veled akkor minek a pia? Önbizalmad van úgy látom, nem félsz hogy mit gondolnak, más finom italok is vannak amiben nincs alkohol... Ilyenformán csak negatív oldala van, h*lyét csinálhatsz magadból, bajod eshet, másnap fáj a fejed... Az oké ha valaki megiszik egy pohár bort, de onnantól hogy hat rá az alkohol már nem tudom elfogadni....
2010. febr. 6. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem az egyáltalán nem jó nekik (sem).
2010. febr. 6. 18:37
 6/9 anonim válasza:
49%
Én szinte minden héten járok alkoholizálni de bizonyos keretek között és persze nem azért megyek mert alkohol problémáin vannak (már egy hónapja nem ittam alkoholt igaz ma este megyek alkoholizálni) egy társaságban jól kell éreznünk magunkat. Ennyi akinek ehhez alkohol kell az a szíve joga de persze nem árt mértéket tartani
2010. febr. 12. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik az a menő vagy nem tudják hol a határ,pedig csak hülyét csinálnak magukból..
2010. febr. 12. 20:25
 8/9 anonim válasza:
44%
Dehogy csinálnak hülyét magukból!! Én minden héten legalább 3-7* be szoktam rúgni de ha nincs pénzem piára v 1 kis zöldre nekem úgy is jó!!! De nem vok alkesz se drogos sőt már 2 napja rá se gyújtottam mer ha nincs akkor nincs ennyi!!
2010. febr. 13. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Aha...Gratulálok
2010. febr. 13. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!