Mennyi art meg a borbol? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Jon a szilveszter.A szuleim megengedtek hogy igyak egy pohar boroscolat.14 eves vagyok es tudom hogy kakaot kene innom meg.Es erre is nevelnek ez egy kiveteles alkalom.Nem is boroscola hanem cola kis borral.Mondjuk 10centis pohar 2-3 centi bor es a tobbi cola.(tudom h dl-be merik).En a hanyastol felek ha ennyit innek nagyon megartana?Koszonom2014. dec. 27. 14:01
1/5 anonim válasza:
A hányástól nem kell tartanod. Akár fél litert is tisztán megihatnál, de nem hánynál tőle, ellenben az már más módon ártana.
1-1.5 dl nem fog ártani, de azt már megérzed, a fejedbe szállhat. Akár tisztán, akár kólával. (A kóla egészségkárosítását, most hagyjuk <-:* ))
2/5 anonim válasza:
Ha nem vagy hozzászokva akkor a kevés is megárt, na meg arra figyelj, hogy amikor úgy érzed, na ez még semmi akkor még várj legalább 45 percet. Ha nem így teszel akkor másnap reggel meglepi lehet.
3/5 anonim válasza:
És igyál utána nem alkoholosat is, mert elvonja a szervezetedből a vizet, és az másnapossághoz vezethet.
4/5 anonim válasza:
Inkább arra vigyázz, hogy a bor alattomos. Először nem érzel szinte semmit, vagy csak kicsit jobb kedved lesz, ott a társaság, ilyenkor könnyen jönnek a további poharak, és hirtelen üt be a krach, de akkor már késő, nem úszod meg rosszullét és a szokásos következmények nélkül. 1 - 2 deci nem okozhat különösebb bajt.
5/5 anonim válasza:
Nem kell félned ahhoz, hogy hánynod kelljen sokkal több kéne. Tudom, hogy fiatalabb vagy mint én (17/F), de én múltkor 3 üveg tömény bor után sem volt semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!