Hú, mióta jobb a borsodi a soproninál?
Figyelt kérdés
előbb egy borsodit ittam, most (egy tiszta) pohárból iszom a sopronit, ami fanyalabb és kevésbé izletes, rgen forditva volt nem.2014. dec. 19. 19:37
1/7 anonim válasza:
Ízlés változik idővel. A sör, hiába ugyan az a recept, a hozzávalók termesztésén is múlik a végeredmény. Aztán lehet, frissebb eresztés az egyik a másiknál. A Soproni klasszikus nekem is feltűnően más lett.
2/7 anonim válasza:
Szerintem csak simán soproni lett szarabb.
3/7 anonim válasza:
Egyik sem az igazi. Egyébként Sopronit szerintem sózzák vagy én nem tudom de nagyon itatja magát, és nem azért mert olyan finom lenne, ha berúgás a célom szívesen veszek Sopronit ezért a tulajdonságáért mert úgy sok lemegy rövid idő alatt :D
4/7 anonim válasza:
Én arra tippelnék, hogy az összetétellel variáltak valamit, mint mikor volt ugye, hogy mire mennyi az adó, és ment a trükközés, például szinte minden sör alkoholtartalma csökkent pár tized százalékkal a 3-4 éves ezelőttiekhez képest.
5/7 anonim válasza:
Úgy látom sok hozzáértő irogat ide :)
Ha nem tűnt volna fel a Soproni Klasszikus összetétele változott meg.
Belekerült egy igen "népszerű" összetevő: kukorica.
Ezért lett szarabb a sör.
A Borsodiba ez már régebb óta benne van.
6/7 Vlagyimir Rosztov válasza:
A Borsodi az nem jo .... Mind 1 izvilágot tükröz de a soproni még mindig jobb...
7/7 anonim válasza:
A két "egyenrangú" sör közül simán a Borsodi jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!