A soproni vagy a borsodi sör a jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
Én a sopronira szavazok!2010. máj. 20. 19:45
6/21 anonim válasza:
mindkettő jó.
a borsodit póriasabb sörként jegyzik.
bár én jobban szeretem, és valamelyest olcsóbb is, mint a sopi :)
8/21 BeerHunter válasza:
A Soproni minőségben messze felülmúlja a Borsodit.
Köszönhető ez a sokkal jobb minőségű alapanyagoknak, és a nagyobb szakértelemnek, illetve odafigyelésnek.
A Borsodi egy vékony, karakter nélküli fesztiválsör.
9/21 anonim válasza:
Más kategória. Soproni kicsit kesernyésebb, borsodi inkább húz az arany ászok felé... Árban pedig nincs különbség köztük - persze az egyik olcsóbb a másiknál néha (de kb. csak az akciók idejére) - egyébként ugyanott vannak. 100-200 Ft között ált. (hacsaknem a kisboltba mész megvenni :P). Egyik sem jobb a másiknál. Vegyél mind a kettőből és amelyik ízlik, abból vegyél többet. Nem hiába volt régen a köztudatban 3 sör általánosan (Arany, Soproni, Borsodi) - mindhárom más kategóriát képvisel.
10/21 BeerHunter válasza:
Utolsót teljes mértékben cáfolni tudom, miszerint más kategória. Épp, hogy ugyan az a kategória, hatalmas minőségneli különbségekkel. Itt az egyetemen bevizsgálták azt a malátát, amiből a Borsodi készül, hát állatnak nem adnám, megsúgom. Ahol meg 100 Ft. a Soproni, oda elvihetnél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!