Szerintetek is értelmetlen dolog berúgni?
Figyelt kérdés
Tegnap megittam két deci vodkát, de nem volt semmi értelme. Még rosszul is lettem, mert szédültem. Inkább keveset, de finomat iszom2014. dec. 16. 23:40
11/12 anonim válasza:
Elhízni is értelmetlen, mégis sokan megteszik.
12/12 anonim válasza:
Azok a bormamoros nyári éjszakák! Megannyi vers és romantika forrása.
Az a helyzet, hogy úgy berúgni, hogy közben keseregsz, vagy rinyagépet játszol felesleges. Egy jó társaságban, vidáman, énekkel, tánccal, versekkel, mámorban fürödni - ráadásul másnap is fejfájás nélkül ébredni - bevallom, hogy szeretem.
Csak erre nem vevő a nép, erre csak néhányan tartanak igényt. A többiek keresik a hangover feelinget. Na az felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!