Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A pálinkát hogy tudnám meginni?

A pálinkát hogy tudnám meginni?

Figyelt kérdés
mivel lehetne bekeverni úgy, hogy iható legyen és ne marja szét a torkom? Az a baj, hogy nekem pl még a csokitól is kaparni szokott a torkom, italilag nem vagyok kezdő, de pl. a Hubertus után is kell innom vmit mert nem bírom ahogy marja a torkom.. egyszer próbáltuk sörrel bekeverve, de úgyse ment le
2014. dec. 5. 23:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A székely vicc szerint akinek 40fokos, annak legfeljebb láza van, nem pálinkája :)

De valóban 45° felett már erősen háttérbe szorulnak az ízek. Valaki szándékosan csinálja, mert tudja, hogy az íz abból a cefréből nem lesz jó.

2014. dec. 6. 22:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Rendkívül gyorsan öntsd le a torkodon és minél többször !
2014. dec. 7. 09:01
 13/20 kovesdi.akos ***** válasza:

Próbáld azt, hogy nem felest iszol vagy ha mégis akkor 2-be, vagy 3-ba idd meg és kísérd le. Ezt néha én is így szoktam csinálni, általában kapom is az oltásokat, de nekem így jó és 3-4-et így elfogyasztok és utána már meg egybe egy feles is.

Egyébként pedig az előttem szólókkal nem értek egyet abban h a 45 maligan foknál erősebbnek nem jön ki az íze és csak fertőtlenítő! én általában 52 fokos pálinkákat szoktam inni és a jó pálesznak úgy is élvezető az íze.

2014. dec. 12. 11:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Ja, élvezhető az íze, azért iszol rá kísérőt, mi? 44%-ot szoktak mondani, hogy annál erősebbre már semmiképp sem. Én sokszor még azt is sokallom.
2014. dec. 12. 15:45
 15/20 anonim válasza:
Simán élvezhető 50 fok felett is (egyébként én kísérő nélkül iszom, és igenis gyümölcs íze van).... 45 fok ugyan már, lányoknak való.... :)
2014. dec. 27. 17:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor igyad a hulladék minőségű olcsó házi sz..rokat :D
2014. dec. 27. 18:14
 17/20 anonim válasza:

"Akkor igyad a hulladék minőségű olcsó házi sz..rokat :D"

Te pedig ihatod nyugodtan a hulladék minőségű bolti agyon ízesítőzött mesterséges vackokat bunkókám!

Amit mi csinálunk faterral olyan minőséget Te sehol nem kapsz! Miután kiittad a poharadból a nedűt (55 fok feletti), még egy óra múlva is gyümölcs illata van, nem olyan semmilyen mint a boltinak. Boltitól előbb behányok, házitól még soha!

Látatlanban lesz***rozni valamit pedig elég ostoba dolog, kölyök!

2014. dec. 28. 11:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Amit te csinálsz apáddal, az nagy valószínűséggel ihatatlan pancs látatlanban is. Tölts ki bárkinek a te pálinkádat egy kupicába, a másikba meg egy jégert/ valami normális whiskeyt/unicumot vagy akármit és a nyakamat rá, hogy nem a pálinkát fogja választani. Házibulikban is mindig a "jó" hazai borok meg pálinkák maradnak a végére, azokat senki sem akarja inni.
2014. dec. 28. 12:18
 19/20 anonim válasza:

Nálam biztos nem a Whiskey (temetőbe visz ki) fogyna el leghamarabb mivel utálom... a Jéger pedig egy túl édes valami, csak összeragad tőle a szám... pfej Nálunk mindig elfogy a pálinka az első 1 órában az tutui, pedig 1 litert mindig viszek. Borban igazad van azt én se szeretem, de látatlanba nem szólnám le egyiket sem!

És különben is pancsolt a Te agyvized!

2014. dec. 28. 12:26
 20/20 anonim ***** válasza:
#18 miért hasonlítod a pálinkát a jagerhez/whiskey-hez, miegyébhez? Pálinkát pálinkához.
2014. dec. 28. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!