A pálinkát hogy tudnám meginni?
A székely vicc szerint akinek 40fokos, annak legfeljebb láza van, nem pálinkája :)
De valóban 45° felett már erősen háttérbe szorulnak az ízek. Valaki szándékosan csinálja, mert tudja, hogy az íz abból a cefréből nem lesz jó.
Próbáld azt, hogy nem felest iszol vagy ha mégis akkor 2-be, vagy 3-ba idd meg és kísérd le. Ezt néha én is így szoktam csinálni, általában kapom is az oltásokat, de nekem így jó és 3-4-et így elfogyasztok és utána már meg egybe egy feles is.
Egyébként pedig az előttem szólókkal nem értek egyet abban h a 45 maligan foknál erősebbnek nem jön ki az íze és csak fertőtlenítő! én általában 52 fokos pálinkákat szoktam inni és a jó pálesznak úgy is élvezető az íze.
"Akkor igyad a hulladék minőségű olcsó házi sz..rokat :D"
Te pedig ihatod nyugodtan a hulladék minőségű bolti agyon ízesítőzött mesterséges vackokat bunkókám!
Amit mi csinálunk faterral olyan minőséget Te sehol nem kapsz! Miután kiittad a poharadból a nedűt (55 fok feletti), még egy óra múlva is gyümölcs illata van, nem olyan semmilyen mint a boltinak. Boltitól előbb behányok, házitól még soha!
Látatlanban lesz***rozni valamit pedig elég ostoba dolog, kölyök!
Nálam biztos nem a Whiskey (temetőbe visz ki) fogyna el leghamarabb mivel utálom... a Jéger pedig egy túl édes valami, csak összeragad tőle a szám... pfej Nálunk mindig elfogy a pálinka az első 1 órában az tutui, pedig 1 litert mindig viszek. Borban igazad van azt én se szeretem, de látatlanba nem szólnám le egyiket sem!
És különben is pancsolt a Te agyvized!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!