1/7 anonim válasza:
Ha ők fizetnének, se kéne Kőbányai. Sört inkább vennék, de nem azt.
2/7 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van,az minden csak nem sör.
3/7 anonim válasza:
Én ittam egyszer olyat, valahol a vizezett kóla és a hányás közé tehető az íze.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! egyébként nem értem miért ennyire híres ha sokan nem is szeretik.
2014. nov. 27. 19:30
5/7 anonim válasza:
Senki nem szereti, nem sokan.
Azért híres, mert olcsó, és addig vedelik, amíg beetetik magukkal, hogy ez az enyhén kesernyés higított hányás "A sör" nagybetűvel, ami iható az meg "sznob szar" mert arra nem telik.
6/7 anonim válasza:
Adj még hozzá 10 Ft-ot és vehetsz a Tescoban üveges Hofbrau Premium Lagert! Az már normális sör!
7/7 anonim válasza:
elvileg régebben sokkal jobb volt! több embertől hallottam már akik régi fénykorában itták hogy hiába volt a szegényebb réteg söre, össze sem lehet hasonlítani a mostanival, csak a neve maradt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!