Whiskey vagy vodka?
Figyelt kérdés
és melyikből milyet? melyik a jobb ihatóbb?
Köszi a válaszokat!
2014. nov. 27. 12:10
1/6 anonim válasza:
Vodka! Abbol is Finlandia szerintem
2/6 anonim válasza:
Én is a vodkát szeretem jobban és igen a legjobb szerintem is a Finlandia.
3/6 Phoney válasza:
Ha az egyik ugyanannyiért egyértelműen ihatóbb lenne mint a másik, akkor nem lehetne őket ugyanannyiért eladni... az olcsóbb szeszek ihatóságát (a karcosságot és a szárazságot) szubjektíven éljük meg, úgyhogy ez ízlés kérdése.
Nekem pl. nem létezik olyan rossz bourbon whisky, amit ne kortyolnék el, míg a vodkát az Absolut szintje alatt meg sem iszom magában, de ettől nem hiszem azt, hogy az egyik ihatóbb.
Mellesleg whiskyből is vannak egészen vodkás állagúak, amiket ugyanezért nem iszok meg.
5/6 anonim válasza:
Kedvelem a Russkij Standard vodkát (régebben Finlandiát ittam, de amióta ismerem, nem), de közelébe se juthat a kedves whiskyjeimnek. Whiskeyket nem ismerek, bocs, whiskyt is keveset :) A Glenlivet a kedvencem. Az olcsó, rosszabb fajtákat nem tudom s nem is akarom meginni.
6/6 anonim válasza:
Attól függ mennyi pénzt szánsz rá én vodkát jobban szeretem, mert nem vagyok gazdag és míg whiskyből 4-5 ezer forintos literáron elég gyatrákat lehet kapni addig vodkából már tök jókat. Pl.: russian standard, finlandia, absolut, smirnoff szerintem már bőven a jó kategóriába tartozó vodkák. Whiskyből meg kb. 2-szer ennyinél kezdődnek a jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!