Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen rövidital párosítások...

Milyen rövidital párosítások ütnek erősen?

Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 19:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

# 8

Jaj! Egy éjszaka egy liter vodka.... persze.Akkor te masszív alkoholista vagy.Egy alkalmi ivó ennyit nem bír elfogyasztani detoxikálás nélkül.

2014. nov. 16. 01:56
 12/24 anonim ***** válasza:

"Aham... mennyi idő alatt? Egy hét? Barátom, ha ezt te pár órán belül benyakalnád, akkor az örök válaszmezőkre távoznál."

Pedig de. Egy éjjel, de max. 5 - 6 óra alatt. Ugyan nem nagy dicsőség, de már jópárszor megtettem, élek és virulok. Nem olyan nagy dolog, vannak akik ennél is többet megisznak.

2014. nov. 16. 14:22
 13/24 anonim ***** válasza:

Egy liter vodka az 20 feles.

Ez mondjuk este 8-tól reggel 5-ig nem olyan nagy kaland.

Ez 9 óra, magyarul óránként kb két feles.

Ha közben bulizok, fogyasztok mellé elég üdítőt meg eszek simán lemegy....

2014. nov. 16. 14:36
 14/24 anonim ***** válasza:
Na jó persze, már középiskola másodikban nem vette be ezt senki. 1 liter vodka + 10 sör. Egyszer ittam meg egy este alatt 10 sört, hát akkor is elég offrotty volt, na ha mellé még lemegy 20 feles, akkor neked pont ott helyben annyi, vagy minimum gyomormosás.
2014. nov. 16. 14:51
 15/24 anonim ***** válasza:

"Egyszer ittam meg egy este alatt 10 sört, hát akkor is elég offrotty volt"

10 sörtől? Neked annyi megárt? Egy vasárnapi főzőcskézéshez lecsúszik annyi.

Nem nagy dicsőségek ezek, de ahhoz évtizedes gyakorlat kell - na meg a testtömeg sem mellékes - hogy valaki 15 - 20 felest bekapjon és ne Zacher Gábor műintézményében ébredjen.

2014. nov. 16. 15:15
 16/24 anonim ***** válasza:

"1 liter vodka + 10 sör"

Ki írt ennyit?

Mert én 1 liter vodkáról beszéltem, ha emellé lett volna 10 sör akkor én már valóban nem lennék..

2014. nov. 16. 15:53
 17/24 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek azokkal akik azt írták hogy nem csak az alkoholtartalom számít. Egyik haverom 2-3 óra alatt fél liter vodkát benyel különösebb gond nélkül, ha viszont 4 sört iszik meg ennyi idő alatt már eléggé be van rúgva pedig a fél liter vodkában 2-szer annyi alkohol van mint a 4 sörbe. Oroszok is a vodkát bírják rohadt jól, szerintem borból egy átlag Magyar leinná őket. Amit írtak hogy 1 liter vodka meg 10 sör az tényleg nagyon durva mennyiség, de egy jó nagydarab kb. 140 kilós ember azt azért talán meg tudja inni egy éjszaka alatt ha rendesen zabál. Én is 95 kiló vagyok, nyáron volt hogy délután 6-tól hajnali 4-ig megittam 0.7 liter vodkát meg 2 doboz 7.2%-os sört, de úgy hogy vodkához ittam egy csomó üdítőt meg energiaitalt, és ettem is rendesen jó tartalmas kajákat. Megéreztem azért rendesen de nem hánytam és nem volt emlékezetkiesésem sem. Lefekvés előtt megittam másfél liter vizet, és másnaposság se nagyon volt. Ami nálam olyan hogy eléggé hamar kiüt az a pezsgő+ tömény kombinációja. Már 2-szer is volt olyan hogy ittam pálinkát arra pezsgőt és utána vodkát, egyiknek sem lett túl jó vége.
2014. nov. 16. 17:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Ja bocs elnéztem nem liter vodkát hanem fél liter pálinkát említettem 10 sörrel, az még valamivel kevesebb szesz mert azért 1 liter vodkában több van mint fél liter pálinkában. Egy nagyobb darab ember aki hozzá is van szokva simán megihat annyit egy éjszaka alatt. A liter vodkához meg ha nem iszol egyéb alkoholt és eszel, meg iszol mellé alkohol és szénsav menteset rendesen, akkor simán megiható 8-10 óra alatt.
2014. nov. 16. 17:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Jó, hát 10 óra alatt persze megiható, de én sok más emberrel együtt amikor azt hallom, hogy "meg tudok simán inni egy üveg vodkát", akkor az 3-4 óra alatt történik. Hát meg lehet inni, csak túl sok emléked nem lesz róla.
2014. nov. 16. 21:23
 20/24 anonim ***** válasza:
Egy liter vodka akkor is egy masszív alkoholista napi adagja.Persze talán meg lehet inni.De nem érdemes.Hosszútávon nem jó ennyit vedelni.
2014. nov. 16. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!