Mi a Cognac ivás sajátosságai?
Ha meleg alatt szobahőmérsékletűt értesz, akkor jellemzően minden prémium minőségű párlatot úgy szokás fogyasztani, mert csak az olcsóbbakat kell lehűteni ahhoz, hogy ne legyen kellemetlen meginni őket. Ha tőgymeleg volt, akkor viszont rosszul szolgálták fel (bár tény, hogy ha 30 fok van, akkor bizony 30 fokosan szokták felszolgálni, de 18-20 körül ideális).
A szalvéta valszeg csak azért volt, hogy megtöröld a szádat ivás előtt, nincs különösebb jelentősége. A cognac-fogyasztásnak sincsenek különösebb extra sajátosságai más prémium röviditalokhoz képest: mindegyiket kitöltik egy kóstolópohárba, aztán ha érdekel, akkor beleszagolsz, ezután/enélkül pedig szépen elkortyolod (ti. se nem olyan borzasztóak, se nem olyan ízetlenek, hogy egyben satuzd le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!