Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen rövidital párosítások...

Milyen rövidital párosítások ütnek erősen?

Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 19:01
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
pl ha hp-t meg vodkát felváltva iszom?
2014. nov. 15. 19:01
 2/24 anonim ***** válasza:

Sose próbáltam, csak hallottam róla. Pezsgőbeton: pezsgő+vodka. Nekem hihető...

Valószínűleg ennyire nem gonosz, viszont erősebb a fekete abszint vodkával :)

2014. nov. 15. 20:04
 3/24 anonim válasza:

Teljesen mindegy, mit iszol mivel.

Ami "üt", az az ital alkoholtartalma - és mindegyik szeszesitalban kémiailag ugyanaz az alkohol van.

2014. nov. 15. 20:04
 4/24 anonim válasza:

egyébként meg igyál fényt:

https://www.youtube.com/watch?v=J1lZ6VurYpE

2014. nov. 15. 20:06
 5/24 anonim ***** válasza:

A Fény az gyökérség.

Igyál Diesel-t, pálinka bele a sörbe.

Én akit láttam az mind feküdt.

Ami engem egyszer elég jól kinyírt az a Bomba-pezsgő.

2014. nov. 15. 20:24
 6/24 anonim ***** válasza:

Valóban az alkoholtartalom számít, nem az ital márkája. Minél töményebb, annál jobban üt. Ennyi. Esetleg a szénsavval lehet kombinálni, elvileg így előbb érzi meg az ember a hatását, de jobban így sem fogsz berúgni, csak hamarabb.

Mielőtt valaki megemlítené: a seggbe alkoholos tampon feldugását, szívószállal ivást, pia szájban tartását pedig el lehet felejteni, ezek urban legendek.

2014. nov. 15. 20:30
 7/24 anonim ***** válasza:

Vannak különféle variációk, tacskó korunkban vodka - pezsgőt ittunk 1:1 arányban, az gyilkos volt.

Nem értek egyet azokkal, akik csak az alkoholtartalomra redukálják a szesztűrő képességet. Mert pl. vegyünk engem, sör pálinkával szinte bármennyit kibírok, érzem én, de az eszem tiszta marad. Akár fél liter pálinkát, 10 sörrel is. Én ehhez szoktam, erre vagyok "hitelesítve". De vörösbortól 1.5 litertől kidőlök. Akkor hogy van ez?

2014. nov. 15. 22:58
 8/24 anonim ***** válasza:

Jaja, Hapa jól írja.

Vodkából nekem is bármennyi lemegy (eddig a max egy liter volt, egy éjszaka)de én meg a sörrel vagyok úgy, 4-5 üveg aztán szevasz.

2014. nov. 15. 23:02
 9/24 anonim ***** válasza:

"Akár fél liter pálinkát, 10 sörrel is."

Aham... mennyi idő alatt? Egy hét? Barátom, ha ezt te pár órán belül benyakalnád, akkor az örök válaszmezőkre távoznál.

2014. nov. 16. 01:38
 10/24 anonim ***** válasza:
Ja és a másfél liter vörösbor az 2 üveg, az sem egy gyerek adag.
2014. nov. 16. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!