Milyen rövidital párosítások ütnek erősen?
Sose próbáltam, csak hallottam róla. Pezsgőbeton: pezsgő+vodka. Nekem hihető...
Valószínűleg ennyire nem gonosz, viszont erősebb a fekete abszint vodkával :)
Teljesen mindegy, mit iszol mivel.
Ami "üt", az az ital alkoholtartalma - és mindegyik szeszesitalban kémiailag ugyanaz az alkohol van.
egyébként meg igyál fényt:
A Fény az gyökérség.
Igyál Diesel-t, pálinka bele a sörbe.
Én akit láttam az mind feküdt.
Ami engem egyszer elég jól kinyírt az a Bomba-pezsgő.
Valóban az alkoholtartalom számít, nem az ital márkája. Minél töményebb, annál jobban üt. Ennyi. Esetleg a szénsavval lehet kombinálni, elvileg így előbb érzi meg az ember a hatását, de jobban így sem fogsz berúgni, csak hamarabb.
Mielőtt valaki megemlítené: a seggbe alkoholos tampon feldugását, szívószállal ivást, pia szájban tartását pedig el lehet felejteni, ezek urban legendek.
Vannak különféle variációk, tacskó korunkban vodka - pezsgőt ittunk 1:1 arányban, az gyilkos volt.
Nem értek egyet azokkal, akik csak az alkoholtartalomra redukálják a szesztűrő képességet. Mert pl. vegyünk engem, sör pálinkával szinte bármennyit kibírok, érzem én, de az eszem tiszta marad. Akár fél liter pálinkát, 10 sörrel is. Én ehhez szoktam, erre vagyok "hitelesítve". De vörösbortól 1.5 litertől kidőlök. Akkor hogy van ez?
Jaja, Hapa jól írja.
Vodkából nekem is bármennyi lemegy (eddig a max egy liter volt, egy éjszaka)de én meg a sörrel vagyok úgy, 4-5 üveg aztán szevasz.
"Akár fél liter pálinkát, 10 sörrel is."
Aham... mennyi idő alatt? Egy hét? Barátom, ha ezt te pár órán belül benyakalnád, akkor az örök válaszmezőkre távoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!