18 év alatt piát venni?
Figyelt kérdés
Egy kis bulit szervezünk holnap estére a haverokkal,és szeretnénk egy kicsit inni is,persze a buli nem a piálásról fog szólni,egy kis somersbyre,breezerre gondoltunk vagy ízesített sörre...van a közelünkben egy kis bolt,mennyi az esély rá,hogy eladják nekem?15 éves vagyok,de többnek nézek ki,ismerősök is dolgozó nőnek vagy éppen feleségnek néztek:DD2014. nov. 13. 18:29
1/15 anonim válasza:
Van ahol simán kiadják egy 12 évesnek is (tapasztal).
2/15 anonim válasza:
Elég necces, mert kisboltban ismerhetnek, szólhatnak a szüleidnek. Ha pedig a szüleid tudják, akkor miért nem veszik meg ők? Egy nagyáruházban pedig esélytelen, hogy kapj mert ott meg kameráznak. Keress egy nagykorú ismerőst, aki megveszi.
Ha nekem is fizetsz egy kört, akkor bevásárolok nektek :)
3/15 anonim válasza:
Szánalmas ennyi idősen alkoholt inni :( Hova fajul ez a világ.
4/15 anonim válasza:
Ha Budapesti vagy,vállalom a bevásárlást! :)
5/15 anonim válasza:
Ma volt a híradóban hogy 12-13 éves lányok drogba áztatott cigit szívtak, ezen után az hogy 15 évesen iszogatnak nem nagy dolog. Egyébként a kérdésre válaszolva vannak kisboltok ahol kiadják 14-15 éveseknek is. Ha a tulaj van bent az főleg ki szokta adni, de nagyobb boltban is lehet esélyed. Pénztárostól függ. Én is vettem még 17 éves koromban egy nagyobb boltban piát úgy hogy előkészítettem a pénztárnál a személyim és mivel látta hogy elővettem már el se kérte :D
6/15 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Kérdezd csak meg a nagyapád korosztályát, ők 15 évesen már felessel indították a napot (falun azzal is zárták), nem pedig limonádé citromos sört ittak.
9/15 anonim válasza:
aluljáróban, kínai boltokban sose kérnek személyit, esetleg piacon
10/15 anonim válasza:
Titeket is idegesít ez, hogy mondják, hogy: "Hova fajul ez a világ?" miközben már régen is úgy volt? Meg azt is, hogy milyen erkölcstelen, miközben már az ókori Rómában is voltak orgiák meg prostizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!