ha ott is kettőspontdollárjellel kéred, akkor nem.
2011. ápr. 29. 17:46
3/14 anonim válasza:
kettőspont dollárjel :D , attól függ mi az a hely ? egy disco? akkor lehet hogy igen mert gondolom elég sokan vannak aztán úgy se fogják nézni .
2011. ápr. 29. 17:51
4/14 anonim válasza:
Az írásodon látni hogy agyban még 12 vagy.Nem neked való ez.:)
2011. ápr. 29. 17:52
5/14 anonim válasza:
Igen, kiadják. Málnaszörpöt kapsz.
2011. ápr. 29. 18:05
6/14 anonim válasza:
Remélem nem. Ha mégis akkor bezáratjuk!
2011. ápr. 29. 18:09
7/14 anonim válasza:
en inkabb azt javaslom neked, amit a jo kover laca mondott:
vegyenek egy kalapácsot, egy szöget és egy kötelet, menjenek le az alagsorba, és a szögre, vagy ha találtak jó gerendát, akkor arra kössék fel magukat. Ezzel nagy szolgálatot tennének
2011. máj. 2. 01:20
8/14 anonim válasza:
11se vagy még nem hogy 15...
2011. máj. 2. 19:14
9/14 anonim válasza:
Igen, nekem is kiadták, azelőtt is hogy 18 lettem. Bár nem tudom hány évesnek nézel ki, mert én 15 évesen is kinéztem minimum 17nek...
2011. máj. 3. 11:21
10/14 anonim válasza:
Mi amikor elnéztünk oda, akkor a fölöttébb kedves biztonsági őrök mindenkinek elkérték a személyijét. Kivéve annak, aki lány. A lányokat szó nélkül engedték befelé, a pultos meg úgy volt vele, hogy majd az őr úgyis csak 18 fölöttieket enged be, ő minek kérdezősködjön... Láttam már olyan "partyfotót", amin ismerősök és ismerőseik voltak, hat lány, de az átlagéletkor közelebb volt a 13-hoz, mint a 14-hez.
Ettől függetlenül nincs ott a helyed, a te korodban annak is örültem, ha este 8-ig kint lehettem az utcán hallótávolságon belül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!