Gödöllőn a Trafóba ki adják 18 év alatt a piát? :$[én15vagyok><]
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 17:38
11/14 anonim válasza:
ne menj oda 15 évesen, oda egyetemisták járnak főként, az ő szemükben pedig nevetséges vagy ott a 15 éveddel, főleg ha még iszol is
12/14 anonim válasza:
Be sem engednek:))
Kártyás rendszer van, és ha nem vagy 18 nem csinálnak kártyát...úgyhogy be sem juthatsz.
13/14 anonim válasza:
Figyelj, 16 vagyok nekem simán kiadták... be is engednek.. ha piálni akarsz akkor menj oda a pulthoz és magabisztosan, ha nemsikerül szólisd meg a legközelebb álló 18+ -os személyt :) Másrészről meg teljesen fölösleges leinnod magad, sokszor úgy megyyek hogy nem is iszok, nem értem minek issza mindenki magát a földig... Ha pia nélkül el tudod magad engedni, az már tudás, és a pénztárcádat se terheled :D nahh teljes respect!
14/14 Boykaa válasza:
menj Q-ba ott minden féle kérdés nélkül kiadják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!