Honnan tudom hogy berugtam?
Figyelt kérdés
Megittam egy fél doboz sört szívószállal.Utána kissé érdekesen viselkedtem de már nem nagyon emlékszek rá XD.Énekeltem össze vissza röhögtem pedig előtte pont sírtam és nem bírtam mosolyt erőltetni magamra.2008. aug. 13. 21:30
11/14 anonim válasza:
a szivoszal xtem nem oszt,nem szoroz. fel sornel xtem az is benne van a pakliban h maga a tudat h iszol batorsagot adhat. szoval sokkal batrabban es lazabban viselkedsz mert jobban elengeded magad, tudvan h ott a kifogas. :p
12/14 anonim válasza:
én 1 deci sört ittam 11 évesen aztán úgy nyomtam a játékot , hogy mindig én voltam benne az első amúgy mindig utolsó vok.. miután kimentem a wc-re hányni egyet szar sörtől (11 évesen szar) Azután megint utolsó voltam. Jó kis élmény volt :D
13/14 anonim válasza:
onnan hogy másnap a többiektöl kerded mi volt tegnap : DD
egyebkent en is jartam mar igy : DD
hot sz*ar volt a kedvem. beultunk egy kocsmaba, berenczen, palinka, wodka, és haza kellett hozni :A XDD
14/14 anonim válasza:
Fél doboz sör szívószállal kb annyi mint fél liter víz szívószállal xd vagyis nálam
én amikor elöször ittam felest akkor sem volt semmi bajom tőlem .. max 1 kicsit szédültem de emlékeztem mindenre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!