Megittam egy fél doboz sört szívószállal.Utána kissé érdekesen viselkedtem de már nem nagyon emlékszek rá XD.Énekeltem össze vissza röhögtem pedig előtte pont sírtam és nem bírtam mosolyt erőltetni magamra.
gratulálok,te berúgtál!!!emlékszem én az első felesemnél beestem a rózsabokorba!!ilyenkor még kis mennyiség is bőven sok,de legalább nem sírtál tovább!
2008. aug. 14. 08:14
3/14 anonim válasza:
Fél doboz sörtől? Nem tettek abba valamit véletlenül? Én múltkor egész este szívószállal ittam a sört, de kb. az ötödiknél kezdtem érezni, hogy ittam. Erre még gyúrnod kell.
2008. aug. 14. 08:50
4/14 anonim válasza:
Hááát, igen, nagy valószínűséggel berúgtál, de ez a fél doboz sörnyi mennyiség jelent valamit... Vagy csak mostanában ismerkedsz az alkohollal, vagy nincs rendben valami az alkoholt lebontó enzimekkel. Ha még egyszer megtörténik, szerintem vizsgáltasd ki magad!
2008. aug. 14. 11:18
5/14 anonim válasza:
fél doboz sörtől? azt hogy csináltad? :O
2008. aug. 14. 11:56
6/14 A kérdező kommentje:
hátő mégcsak 14 vagyok:D szval...pedig piáltam rendessen előtte is
2008. aug. 14. 12:00
7/14 anonim válasza:
:-)
ha jól érezted magad,akkor jó.
próbáld megtalálni azt az alkoholmennyiséget,ami még jókedvre derít,és kellemesen becsiccsent,és onnantól ne igyál többet,egyrészt,mert lejárathatod magad,és nem is tesz jót a sok ivás.
2008. aug. 14. 12:30
8/14 anonim válasza:
Én se bírom az alkoholt, engem is fejhez vág 5 deci sör :D :D :D
hihetetlen mi? ;)
2008. aug. 14. 12:53
9/14 anonim válasza:
Szia. Ahogy olvasom amit irtal te egy fiatal lany vagy vagy egy meg fiatalabb srac. Ugyhogy nem javaslom ezt a pia dolgot egyelore. Kesobb meg igy is ugy is be fogsz rugni egyszer ketszer kozepiskolas korodban.
Es ha be vagy rugva akkor nem lesz ketseged affelol hogy vajon be vagy-e rugva, biztosan tudni fogod.
Ha nem vagy benne biztos hogy reszeg vagy akkor nem vagy az.
Udv.
2008. aug. 17. 03:49
10/14 anonim válasza:
Úgy látom,egyáltalán nem bírod az alkoholt.A legsúlyosabb,hogy nem emlékszel dolgokra!Ez veszélyes,és le is járatod magad.
Nagyon nehéz,de ha feltétlenül inni akarsz a társaság miatt,nagyon-nagyon keveset!Kérj meg egy barátot,figyelmeztessen,ha túl "más" kezdesz lenni,hogy ne igyál már többet.Ha jó a társaság,a hangulat alkohol nélkül is jó kell legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!