Többször berúgtam már de mostanában mindig hánynom kell kevés alkoholtól is. Mit csin? 18/L
Ja, egyetértek. Mellesleg miért kell odaírnod, hogy lány vagy és 18 éves??? Azért, hogy megbotránkozzon mindenki, hogy lány létedre úgy iszol, mint a kefekötő??? Gratulálok!!!
23/L (mert ez menő.)
Több megoldás létezik, nem tudjuk, miért hánysz pontosan. (Talán ha leírnád, mit ittál eddig, milyen minőségben, és mennyit.)
- igyál jobb minőséget, ha megoldható
- igyál gyengébb italt, amin nem érzed a szeszt
- szokj rá, hogy eszel közben
- szokj rá, hogy vizet iszol közben
Továbbá, valószínűleg kevesebbet is kell innod, ha nem akarsz pár alkalom után a fentiek mellett IS hányni.
Megmérgezted a szervezetedet az alkohollal.
Így próbál védekezni - gondolkodj el rajta (ha még tudsz)!
Egyél hozzá kenyeret vagy kalácsot vagy valamit ami felszívja az alkoholt.
Ami tényleg hat:
-Azt hallottam h a Propolisz jó hányingerre.
Ezért utánanéztem és JA. Azóta mielőtt iszok mindig beküldök 20 cseppet és egyáltalán nincs hányingerem.
Magába nm fini, én kockacukorral v. mézzel eszem.
+Nagyon sok mindenre hasznos érdemes utánanézni.
Tenyleg ne igyal. Mondjuk legalabb ket hetig.
Vagy az is lehet, hogy terhes vagy (bocs, nem birtam kihagyni).
Ez lenne a legjobb. Da ha ragaszkodsz hozza, van egy Nux Vomica nevu homeopatias gyogyszer (mondjon ki amit akar, mukodik. Ez az egy biztosan), kb 600 forint, semmit nem hanysz, meg ha elfogyasztod a halalos adag ketszereset, akkor sem. Epp ezert nem lenne jo, ha kiprobalnad. Tied a dontes, inkabb tarts szunetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!