Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Igaz, hogy a vodkától nem...

Igaz, hogy a vodkától nem leszel másnapos? Tapasztalta valakinek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 20:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

mennyiségtől függ meg hogy ha kevered, akkor mivel kevered : DD

de ha összejön a másnaposság egyél rá savanyú uborkát : DD

ritkajó megoldás : D

2010. jan. 31. 19:42
 32/39 anonim válasza:

A másodnaposságot azt okozza

hogy az alkohol ugy mond két "részből áll"

az első rész ugy mond az a rész ami a jokedvet meghozza, tehát a máj elkezdi ezt a "részt lebontani" ettől vagy berugva...

másnap pedig nem a vizhiánytól vagy MÁSODNAPOS hanem az alkoholnak a második felétől,,,,

mert mivel a máj folyamatosan bontja az alkoholt igy másnapra már nehezebben tudja feldolgozni, és ettől vagy ilyen szarul

a viz meg csak azért kell ugy mert a szervezeted követeli a vizet..

ELNÉZÉST EZÉRT A ROSZ MEGFOGALMAZÁSÉRT DE IGY ÉRTHETŐBB IS, MEG TUDOMÁNYOS NYELVEN NEM TUDOM LEIRNI

2010. febr. 1. 21:04
 33/39 anonim válasza:
Szerintem az leszel. Nekem a tequila jött be, sok őszilével leöblítve. Persze a lelkiállapottól is függ, a kortól, ettél-e aznap, mennyit tudsz aludni, és a mozgástól is, ha egész éjjel táncolsz eszetlen mennyiséget meg lehet inni mégsem ütöd ki magad. Én pár óra alvás után mentem ilyen áttáncolt-italos éjszakák után melózni és semmi másnaposság nem volt.
2010. febr. 2. 16:16
 34/39 anonim válasza:
Ha csak minőségi szeszt iszol (ide tartozik a jófajta házipálesz is) és nem kevered plusz lefekvés előtt megiszol legalább fél liter vizet akkor nem fog fájni a fejed. Nekem ez vált be. És hidd el sok évembe került amíg ezt el tudtam érni és azt is hogy seggrészegen ne hánnyak össz mindent. :)
2010. febr. 3. 23:28
 35/39 anonim válasza:
ha még aznap este kihányod a piát, akkor reggel frissebben kelsz, mint egyébként máskor! egyébként meg ha nem akarsz másnapos lenni, akkor szerintem nem is érdemes feszegetni a másnaposság, és a berúgás határait. igyál keveset, ugy is jo kedved lehet egy jo társaságban.
2010. febr. 7. 22:15
 36/39 Dorian Gray ***** válasza:
Ezt sokan mondják hogy így van, nem tudom, én tuti nem leszek tőle másnapos mert még a minőségi tiszta vodkának is rosszul vagyok az illatától. És nem arról van szó hogy nem bírom a piát vagy ilyesmi, mert jégert meg absinthot elég nagy mennyiségben magamévá tudok tenni különösebb részegség nélkül:D
2010. febr. 8. 21:50
 37/39 MolotovPunk ***** válasza:
Aggódhatsz.Másnapos leszel tőle.szilveszterkor attól ittam segg részegre magam.Földön aludtam.Másnap erős fejfájás volt.
2010. febr. 9. 00:15
 38/39 anonim ***** válasza:

ez butaság. persze hogy az tudsz lenni tőle, főleg ha nem bírod letenni, mivel itatja magát a szemét :D

19/L

2010. febr. 13. 00:46
 39/39 anonim válasza:

velem elképesztően furcsa dolog történt a minap... a szalagavatómon összevissza ittam mindent, jáger, pálinka, házipálinka, vodka... sok mennyiségben, de másnap semmi bajom nem lett...

na de tegnap, 7 vodkát ittam, és most olyan másnapos vagyok, hogy csak na.. :D

van akinek a szervezete (lásd én) egyszerűen nem bírja a vodkát

2017. márc. 11. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!