Az is olyan már mint a tej, ami sose látott tehenet.
Ilyen már a vodka is.
Amire te gondolsz, az max a házi pálinka.
Na abba tényleg nincs semmi.
De attól még másnapos leszel tőle!!! :D
2010. jan. 25. 20:21
12/39 anonim válasza:
Utolsóval tökéletesen egyetértek, annyit tennék hozzá tisztelettel, hogy nagyon nem mindegy, mit értünk "vodka"-án, mert vannak mindenféle pancsolt löttyök, amit szintén vodkának neveznek, és... Hát, kár azokat is vodkának nevezni.
Egyébként az oroszok valami csalamádé vagy valami hasonló savanyúságot szoktak hozzá enni, de nem tudom, milyen indíttatásból. Talán az is csökkenti a másnaposságot? Vagy többet bírnak inni tőle? Nem tudom...
2010. jan. 25. 20:24
13/39 anonim válasza:
Vagyis a még előzővel értek egyet...
2010. jan. 25. 20:25
14/39 anonim válasza:
Én hosszabb ideig éltem Lengyelországban. Ott vizespohárból ittuk a vodkát. Tény, hogy amikor csak tisztán vodkáztunk nem volt olyan gáz a másnap mint amikor kevertük más alkohollal. Sajnos nem mindig gondoskodtunk elegendő mennyiségű vodkáról ( legalább 1 üveg / fő ).
Másnaposságra nekem egy savanykás ízű uborka leves vált be. Jót tett a háborgó gyomromnak.
2010. jan. 25. 20:26
15/39 anonim válasza:
Sokáig Oroszországban laktam. A moszkvaiak mindig a jó minőségű vodkára esküdtek, ha olyat ittak, mindig kisebb volt a macskajaj másnap, mintha valami olcsó vackot. Én utálom a tömény piát, ezért nem tudhatom, de a bort szeretem és az is hasonlóan működik. Minél pancsoltabb,annál jobban fáj a fejem. Ha nagyon rossz minőségűt sikerül megkóstolnom, már pár korty után ott helyben megfájdul a fejem. Jobb féléből egy üveg után sem lesz bajom.
2010. jan. 25. 20:30
16/39 anonim válasza:
szerintem van benne valami:) én a pezsgőtől szoktam cefet mód kilenni másnap:S nem is iszom, csak vodkát, pálinkát meg tequilát, persze nem egyszerre, hanem vagy ezt vagy azt:)
2010. jan. 25. 20:31
17/39 anonim válasza:
20:16-os vagyok
Ja ja, így van, vodka és vodka között is van különbség.
2010. jan. 25. 20:59
18/39 anonim válasza:
Pezsgőtől én is kivagyok,mint tudjuk az a bor szemete..
2010. jan. 25. 20:59
19/39 A kérdező kommentje:
A pezsgőtől én is mindig szörnyen másnapos leszek, ezért nem is szoktam inni.
2010. jan. 25. 21:01
20/39 anonim válasza:
Részben igaz. Ha tiszta piát iszol (nem a sarki kisboltban kapható kevert keserű likőr, vagy a szilva ízű szeszes ital) és nem kevered más piával, akkor nem leszel másnapos. Csatlakozom az egyik előttem szóló személyhez, sok sok folyadék kell. Ha hajnal 5-kor érsz haza részegen, akkor sem árt meginni minimum 0,5 liter ásványvizet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!