Igaz, hogy a vodkától nem leszel másnapos? Tapasztalta valakinek?
A pezsgő a bor szemete? Nem inkább a habzóborról írsz, amit pezsgőként címkéznek fel egyesek? Mert a jóféle pezsgőtől nem lesz rögtön fejfájás, míg a habzóbor olcsóbb fajtáitól (a Törley egyes fajtáit is beleértve) már kevés is elég hozzá.
Nézd meg jól mit iszol, érdemes!
Majd leszel, ha elmúlsz 17 vagy 18 éves :D
Nekem sem volt semmi bajom a piától fiatal koromban (17-20)...
hát másnapos leszel attól is...mennyiségtől függ, meg attól h mivel kevered.értve úgy, hogy mellé iszol e még más szeszt:) am Én mindig az vagyok tőle...sok víííííz, vagy egy pohár tej másnap azt csü:D (húsleves is jó, de víz meg tej ált.minden háztartásban van)
ui.: igyál jóóóó sok vodkát!
tipp: voda szörp szóda!:P
sajnos nekem meg nem volt olyan hogy csak vodkat igyak:d
en alatlaban ha elkezdek inni akkor ossze vissza keverek mindent es ilyenkor attol fuggoen hogy mennyit ittam mindig masnapos vagyok:(
de en peldaul a sortol nem voltam meg masnapos pedig volt mar hogy 12 is leguritottam egy ejszaka alatt
mé??? vmitől másodnapos tudsz lenni???
én ittam mindenfélét... v olyan is, h nem tudtam magamról, de akkor se vtam másodnapos...
úgyh szerintem ez váltosó...
egéssz életembe 1szer vtam másodnapos... 2 évesen azután többet soha ;)
LEGYETEK JÓK ;)
Ha jó vodkát iszol, akkor valóban elkerülhető a másnaposság, de sok víz is elengedhetetlen. Azt mondják, hogy minden pohár után egy pohár víz, lefekvés előtt fél liter és felkeléskor is. És a kálcium remek még ilyenkor.
Én mindig vodkát iszom, mert szeretem is, és nem leszek tőle olyan másnapos. Ha javasolhatok valamit, amit már mások is írtak, akkor ne kommerszt, vagy valami gagyit vegyél. Legjobb a Ciroc, vagy a Grey Goose, Belvedere. Ínyenceknek Zubrowka. De ezek elég drágák, ha nem telik rá, akkor Smirnoff, esetleg a Finlandia, középkategóriás vodkákból ezek a legtisztábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!