Egyeseknek miért nem ízlik a sör míg mások odavannak érte? Nekem pl undorító íze van (talán a búzasört még el tudom viselni) De némelyik le sem megy. Akinek ízlik talán máshogy érzi az ízét?
Én szeretem a sört, viszont a búzasört utálom.
Minden embernek más az izlése, nem csak sörben, hanem minden egyébben. Van aki imádja a halat, én még a szagát is utálom, szeretem a spenótot, más rá sem tud nézni.
Nem hiszem, hogy túl jó lenne, ha mindenkinek egyforma lenne az izlése.
Az ize a búzasörnek nem változik, csak az emberek izlése más.
Az emberek ízlése nagyon eltér, ez ilyen.
Nem hiszem, hogy nagyon máshogyan érezzük az ízeket, inkább máshogyan állunk hozzá. Pl. vannak a keserű italok, amiken mindenki érzi, hogy keserű, de van, akinek az bejön, én pedig semmiféle keserűt nem eszem meg, az édes és hártyátlanított grapefruit határeset.
A sörök amúgysem egyformák. Van édes, keserű, savanyú... A belga sörökre se mondhatom, hogy szeretem őket, van, amelyik kedvencem, van, amelyik nekem rossz ízű. A szokásos bolti sörökből megiszom vagy kettőt, ami elmegy, a többit max. buliban, de akkor sem ízlik, csak a hatás, hangulat miatt.
Ez olyan, mint a whisky, az egyik ingyen se kéne, a másiknak palackjáért szívesen adok 10 ezret, ha van... S nem is vagyok ínyenc.
Sokaknak a keserűsége nem tetszik.
Én régen nagyon utáltam, de barátom megszerettette velem. Ő sörös, és jófajtákat iszik (belga, cseh). Kezdetnek csak gyümölcsöset ittam, mert az édeskés, de a finom világos és barna sörökért is oda lettem időközben (Szalon, Union, Hopus, Hoegarden...).
Az abszolút nr 1. meggyes-barna Kapucínus. Na az...! :)
3 éve el se tudtam képzelni, hogy bírja valaki meginni a sört, nem hogy szeretni.
néha néha ittam egy egy kortyot.. aztán már egy pohárral,
mostmár imádom a sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!