Kólát keverni vodkával mennyire jó ötlet?
Figyelt kérdés
Már kevertem kólát ice teával, de másnap úgy hánytam tőle, óhhh :P
Most kólával kevertem, most épp be vagyok baszva, remélem holnap nem fogok hányni :D
2014. okt. 15. 19:36
1/8 Phoney válasza:
Ha ezektől hánysz, akkor azért hánysz, mert sokat ittál, vagy túl gyorsan ittad. Az, hogy a kólát üdítőhöz kevered, önmagában nem okoz hányást.
2/8 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy túl sokat ittam, mert múltkor úgy bebasztam tőle :D
Remélem, most nem lesz így. Tudom, sörre bor, aztán csak rövid :D
2014. okt. 15. 19:54
3/8 anonim válasza:
Nagyon ordenáré vagy! Idd, amivel akarod, ha már megállni nem tudod.
4/8 anonim válasza:
Phoney, szerintem elírta azt akarta írni hogy vodkát kevert már ice teával csak vodka helyett kólát írt mert be van b*szva. Most meg vodkát kevert kólával. Egyébként ha vodka ice tea kombónak hányás lett a vége akkor ennek is az lehet. Pont a kóla és az ice tea az a 2 üdítő amit nem kevernék vodkával, mert nagyon szar íze van. Fantával spritetal gyömbérrel tonikkal, de főleg rostos gyümölcslevekkel sokkal jobb a vodka mint kólával.
6/8 Phoney válasza:
Tudom, hogy elírta, és igazából én is elírtam...:) Azt akartam írni, hogy „a vodkát üdítőhöz kevered”.
7/8 anonim válasza:
A vodka remekül megy sok más (alkoholos vagy más) italhoz, kólával speciel pont nem rontanám el. A szénsavas italok amúgyis trükkösek lehetnek, a vodka/pezsgő kombót pl. egyszerű, gyors, olcsó, alapos lerészegedésre ajánlották az egyetemen...
Személy szerint a jó, finom italokat szeretem, nem keverve. Vagy ha már keverjük, csináljuk komolyabban, vodka és 80%-os fekete abszint, az poénos :)
8/8 A kérdező kommentje:
Nah, így józanon válaszolok, nem voltam tőle rosszul.
2014. okt. 16. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!