Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kólát keverni vodkával mennyir...

Kólát keverni vodkával mennyire jó ötlet?

Figyelt kérdés

Már kevertem kólát ice teával, de másnap úgy hánytam tőle, óhhh :P

Most kólával kevertem, most épp be vagyok baszva, remélem holnap nem fogok hányni :D

2014. okt. 15. 19:36
 1/8 Phoney ***** válasza:
Ha ezektől hánysz, akkor azért hánysz, mert sokat ittál, vagy túl gyorsan ittad. Az, hogy a kólát üdítőhöz kevered, önmagában nem okoz hányást.
2014. okt. 15. 19:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Az lehet, hogy túl sokat ittam, mert múltkor úgy bebasztam tőle :D

Remélem, most nem lesz így. Tudom, sörre bor, aztán csak rövid :D

2014. okt. 15. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ordenáré vagy! Idd, amivel akarod, ha már megállni nem tudod.
2014. okt. 15. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Phoney, szerintem elírta azt akarta írni hogy vodkát kevert már ice teával csak vodka helyett kólát írt mert be van b*szva. Most meg vodkát kevert kólával. Egyébként ha vodka ice tea kombónak hányás lett a vége akkor ennek is az lehet. Pont a kóla és az ice tea az a 2 üdítő amit nem kevernék vodkával, mert nagyon szar íze van. Fantával spritetal gyömbérrel tonikkal, de főleg rostos gyümölcslevekkel sokkal jobb a vodka mint kólával.
2014. okt. 15. 19:58
 5/8 anonim válasza:
szerintem inkább ne próbáld ki
2014. okt. 15. 20:03
 6/8 Phoney ***** válasza:
Tudom, hogy elírta, és igazából én is elírtam...:) Azt akartam írni, hogy „a vodkát üdítőhöz kevered”.
2014. okt. 15. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:

A vodka remekül megy sok más (alkoholos vagy más) italhoz, kólával speciel pont nem rontanám el. A szénsavas italok amúgyis trükkösek lehetnek, a vodka/pezsgő kombót pl. egyszerű, gyors, olcsó, alapos lerészegedésre ajánlották az egyetemen...

Személy szerint a jó, finom italokat szeretem, nem keverve. Vagy ha már keverjük, csináljuk komolyabban, vodka és 80%-os fekete abszint, az poénos :)

2014. okt. 15. 23:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Nah, így józanon válaszolok, nem voltam tőle rosszul.
2014. okt. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!