szerintem a paprika helyett mézet és mazsolát tegyél bele, 2 hét után pedig szűrd le és ihatod.
2010. jan. 23. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
2/12 anonim válasza:
A mézes-csípőspaprikás nagyon jó ötlet.
A fahéjt felejtsd el, likőrbe, bóléba való.
(ha túl sok lett, küldjél egy kicsit)
2010. jan. 23. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
3/12 anonim válasza:
csípőspaprika az nagyon állat...egyszer csináltam 1 literből, megbántam...higítottam még 2 literrel az erejéből mit sem vesztve csak évek múltán fogyott el...
2010. jan. 23. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
4/12 anonim válasza:
aszaltgyümölcsöket tehetsz bele. de ugy hallottam hogy a sárgabaractól keserű lesz az nem túl jó. de jó pl az aszaltszilva. az aszalt datolya olajos szerüvé teszi az állagát, de állítólag nagyon finom.
a méz is jó. de jó 50 fok feletti pálinkába szabad ilyen cuccokat tenni.
2010. jan. 23. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
5/12 anonim válasza:
Szerintem a paprika az inkább a vodkához illik.
Egyébként én aszalt gyümölcsöket szoktam tenni bele. Mikor meg elfogy, tök jó megenni a maradékot.
2010. jan. 24. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?
6/12 anonim válasza:
Mi halkonzervet szoktunk alkohollal felönteni, tudom, hogy bizarrul hangzik, de nagyon finom. Kellemesen pikáns íze van, próbáld ki! Csak jót tehet a pálinkával is!
2010. jan. 24. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
Ez a heringpálinka! :)
2010. jan. 24. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 anonim válasza:
Nekünk az aszalt szilva, a füge és az aszalt áfonya is bevált.
2010. jan. 24. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
9/12 anonim válasza:
Mi ha főzetünk ki, nem szoktuk ízesíteni, nincs rá idő!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!