Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A bnom kissé részeg lett, v...

A bnom kissé részeg lett, v becsipett, nemtudom. Hogyan tudnék segíteni neki?

Figyelt kérdés
Barátokkal volt valahol. Most írt facebookon, hogy segítsék mert zsibbad a szaja, szedul stb. A lecseszest atrakom akkorra amikor már józan. Szoval milyen praktikákat tudnátok ajánlani?:/

2014. okt. 11. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hánytatás, igyon sok vizet, ha nem javul, akkor irány a kórház.
2014. okt. 11. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Kovászos uborka.
2014. okt. 11. 22:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Most tudtam meg h 2deci vodkát +energiaitalt ivott. Tényleg igaz h nem szabad keverni a kettőt?
2014. okt. 11. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az energiaitalt semmilyen alkoholos itallal nem szabad keverni. Sajnos én is jártam már így amikor egyik szilveszterkor pezsgővel együtt ittam, még jobbára józan voltam mert előtte csak egy sört ittam meg, de nekem is rendesen odavágott szerencsére nagy bajom nem lett. Persze volt a szomszédban egy mentőorvos akinek szóltak hogy nézzen már rám mert nagyon pocsékul festettem, egyből kivittek a friss levegőre, sok vizet itattak velem és szerencsére fokozatosan kezdtem jobban lenni, így sikerült elkerülnöm a kórházat, de aznap már többet nem ihattam, mondjuk nem is kívántam a piát utána. Ez nekem épp elég lecke volt.
2014. okt. 11. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Miért akarod lecseszni? Hány éves ő?
2014. okt. 12. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
100%os narancslé (c vitamin és folyadék pótlás).
2014. okt. 12. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Annyian mondják hogy az energiaital alkohollal nagyon nem tesz jót. Hát én a nyáron volt hogy megittam fél liter vodkát 3 energiaitallal de úgy hogy rendesen ettem közbe, és semmi bajom nem lett. Ha valamiért akkor azért nem ajánlom a kettőt keverni, mert az energiaital miatt józanabbnak érzed magad mint amilyen vagy valójában. Barátnőd meg ha tudott neked írni akkor nem itta magát veszélyesen részegre, orvosi segítségre akkor lenne szükség ha eszméletlen lenne, így elég ha sok vizet iszik sokat pihen és ha kell hányjon.
2014. okt. 12. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!