Darkdj kérdése:
Miért igyunk pálinkát? Tudom, hülyeség, de mi van a pálinkában amitől kismértékben orvosság?
Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 13:36
21/22 anonim válasza:
azaz 2500 Ft a jó házi pálinka. Én is úgy vagyok, ha jönnek a bajok - persze megelőző jelleggel is - tudom, hova nyúljak. Feleségem is - aki nem aztán nem nevezhető iszákosnak - ha letaknyosodik, már keverem is neki a 3 centest kis mézzel. Kimelegszel tőle egy kicsit, jobb lesz a kedved, étvágyad, alszol egy nagyot és szerencsés esetben reggelre oda a nátha/influenza.
22/22 Lacko17 válasza:
Nagyon semmilyet max évente 1-2x keveset.
Pálinka, alkohol, májméreg, idegméreg, sejtméreg.
Tönkreteszi a szivet a tüdőt, veséket, érrendszert, májat, beleket, gyomrot, gyakorlatilag mindent mivel sejtméreg...
azért fertőtlenít a bélben mert jól kimar midnent, a bacikat is és a bélflőrádat is.
hasnyálmiridgyulladás, gyomorrák, reflux, vérnoymásra is káros hosszútávon.
A barom az elején azért hiszi h leviszi a vérnyomást mert megynugtatja a pia. ->idegméreg.
Ne idd! és semmylen piát se.
Ha gyenge szar vagy és alkohol nélkül nem tudsz boldog lenni, vagy lenyugodni menj szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!