Elvileg a fehér pálinka, vagyis ami nem ágyazott, nem agyon cukrozott, tehát rendes házi pálinka, magas vérnyomásra jó. Nekem volt olyan amikor munkám miatt nagyon sok kávét ittam. Rendesen felvette a vérnyomásom, es nem tudtam elaludni sem ugy vert a szívem. Volt otthon egy kis házi pálinka es megittam egy 3centest. Es valóban bejött. :)
2014. okt. 2. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
12/22 anonim válasza:
remekül kiírtja a bélből a bacikat
2014. okt. 2. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
13/22 anonim válasza:
"Fertőtlenít igen, de ahhoz legalább 70 fokosnak kell lennie"
Fenéket, a 40-50% alkohol már használható fertőtlenítésre.
2014. okt. 2. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
14/22 anonim válasza:
Én régebben a köhögtem, náthás voltam, láz stb. gyógyszert szedtem, 5-7 nap kellett míg nagyjából rendbejöjjek. Meguntam, ráálltam a pálinkára, napi 3x3cl, meg nepközben folyamatosan mézes pálinkás meleg tea. 3 nap alatt TELJESEN elmúlnak az ilyen problémáim, és ez nem egyszeri eset, már vagy 5-ször használt.
És szinte az első 3cl után javulok.
Szóval mondhat bárki, bármit, hatásos.
2014. okt. 2. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
15/22 anonim válasza:
Emésztéskönnyítőnek jó, értelem szerűen digestifként és nem apertifként fogyasztva.
2014. okt. 3. 07:17
Hasznos számodra ez a válasz?
16/22 A kérdező kommentje:
Odahaza 73%os házi szilvapálinka van.
2014. okt. 3. 07:24
17/22 anonim válasza:
Jó étvágycsináló, ha viszont kaja után iszod segít azt lebontani. Megfázásra is szokták használni mézzel, továbbá, ha beakarsz rúgni tökéletes választás mert általában nagyobb alkoholtartalma van mint mondjuk a vodkának, így előbb sikerül, főleg ha 72%-os :D
2014. okt. 3. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
18/22 anonim válasza:
Bocs, 73% :)
2014. okt. 3. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
19/22 anonim válasza:
Off. állítólag 50 fok felett már nem érvényesül a gyümölcs íze. A szomszéd bácsi pálinkája picivel van 50 felett, enyhén érzem a gyümölcsöt. Közben kóstoltam 45%-ost, és valóban éreztem rajta a szilvát.
A százalék szerintem nem mérvadó gyógyítás szempontjából, inkább a pálinka minősége a fontos. Van néhány kritériuma, hogy mitől jó egy pálinka, pl. nem kapar, nem köszön vissza kellemetlen utóíz, ha utána megszagolod az üres poharat, gyümölcs illatot kell, hogy érezz stb. A rossz pálinka többet árt, mint használ, de a jó pálinka tényleg helyreteszi a gyomrot.
2014. okt. 3. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
20/22 anonim válasza:
Aki nem él vele, annak úgy sem lehet megmagyarázni. Ez nem feltétlenül alkoholizmus, ma már még kéz alatt is 2000 - 2500
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!