Szerintetek napi 1-2 üveg sör még normális? Féltem a párom.
Párom nagyon rákapott mostanában az italra,és aggódom. A szülei is ittak. Félek hogy ő is rászokik.
Az előző párom alkoholista volt ,így gyűlölöm ha valaki iszik.
De ő azt mondja ,hogy ez még egészséges is,és különben se szóljak bele. Minden férfi megissza a magáét.
Engem meg idegesít,és féltem őt.
Mi a véleményetek erről? valóban egészséges?
Elfogadható még ez a pár üveg sör naponta?
Az amerikai biztosítótársaságok alacsonyabb díjat számolnak a mértékkel ivóknak, mint pl. az absztinenseknek. Egész egyszerűen azért, mert a mértékletes alkoholfogyasztás jót tesz az embernek.
Nagyapáink (persze a mai fiatalok már nem emlékezhetnek erre a korszakra) minden nap megitták a pohár borukat ebéd után, és aratni is úgy indultak, hogy a felest bőr alá nyomták. Azt mondták: szeresd a bort, de legyél erősebb nála. Persze akkor is voltak alkoholisták, ez ugyanis genetika-függő. Van, aki ihat akármennyit, sohasem kerül veszélybe, és van, aki hamar rákap, és nem tud leakadni róla.
Internet, must be true. Esetleg tudsz linket dobni, mert hiába kerestem, csak annyit találtam, hogy a díjak radikálisan változtatnak a nem ivókhoz képest, és akár vissza is vonható a biztosítás. Kicsit nekem olyan érzésem van, mint a "jobb világban patikában adnak ingyen sört, mert annyira de annyira..."
Ne túlozzunk forrás nélkül
Nem tom, én gyakran megiszom egy sört esténként, vagy egy pohár száraz vörösbort, ha meg koncert van vagy összejövetel, akkor még többet :D De ha kimarad, az se probléma. Persze mindig ugratjuk egymást, hogy mekkora alkeszek vagyunk :D De inkább ezt mint savanyúskodni és ujjal mutogatni mindenkire, hogy "te is alkoholista vagy, meg te is meg te is, de ééééén aztán soha nem iszom és tökéletes vagyok!!" :D
Videl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!