Vettem egy 200x60x60as akváriumot . Amit furcsállok nagyon, hogy 0,8sa üvegből van . Az normális? Sügéres akvárium volt állítólag .
Hát én akkor lennék nyugodt ha 12-14mm körüli lenne.
Szerintem 8mm az nagyon kevés oda.
Én most adtam le egy rendelést 150x50x50 egy akvárium gyártásra szakosodott cég csinálja 10 mm-es lesz az üveg.
Egy 720 literes akvárium 8 mm-es üvegből az elég kritikus, meg sem szabadott volna ezt venni, még merevítéssel is rizikós a dolog.
Nem a liter itt a legfontosabb, hanem a magasság.
Az én akváriumom is 60 centi magas, és az enyém is 8-as üvegből van. Természetesen van benne merevítés keresztben a tetején. Sokkal kisebb a merevítés, mint a tiedben, mégis vagy 10 éve semmi gond vele. 3x1,5-es üvegből keresztmerevítés bőven elég erős arra, hogy megtartsa.
Nálad az akvárium hossza miatti hasasodás lenne a probléma, de mivel raktak bele hosszában is merevítőt, ezzel sem lesz olyan nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!