Vodkás, alkoholos üveget mossam ki mielőtt házit teszek bele? Vagy mind1 hisz guyis alkohol :
Ha nem mosod ki, akkor sem fog megromlani, vagy ilyesmi, mert az alkohol fertőtlenít, csak azért öblítsd ki, hogy az ízek ne keveredjenek.
Az első válaszomat vonat wifijéről írtam, azért voltam ilyen rövid.
Lehet, hogy nem 1 üveget akar megtölteni...
A kiürült, lezárva tartott töményes üveg nem poshad be, nagyon sokáig olyan, mintha csak tegnap ürült volna ki, szóval higiéniai probléma nincs ezzel. A vodkát teljesen fölösleges (sőt, kár) kimosni az üvegből. Az egyéb tiszta párlatok (whisky, brandy, rum, stb.) után sem marad annyi íz, ami egy átlagos házit befolyásol. A likőrök után érdemes jól kimosni (szárazanyag, rászáradt cukor), az ouzós üveget pedig különösen jól át kell mosni, mert az ánizsolaj nem oldódik vízben, és könnyen átadja az ízét.
Ha hideg vízzel kimosod, és nem szárítod ki akkor higítasz.
Ha szagtalanító mosást választasz, akkor mosószer is kell és persze öblítés és szárítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!