Milyen az új Nemiroff mézes-chilis vodka?
Figyelt kérdés
Ki kóstolta? Milyen ízre? Hány százalékos? Hány dl-s? Megéri megvenni?2010. jan. 13. 20:49
1/9 anonim válasza:
akciósan 3000 a 7 dl, 38%, nagyon finom, de mi 4500ért is megvennénk és még paprika is van benne kb 4 db
2/9 A kérdező kommentje:
wáááo! Az ütős! Király ;) És nem csípős, kellemetlen? :S
2010. jan. 14. 14:23
3/9 anonim válasza:
Nemtom, de emlékszem arra az időre, amikor olcsóbb volt a nemiroff a kocsmában, mint a boltan, 10 grivnyát kértek egy fél literes üvegért amúgy a csopi vasútállomás büféjében (400 forint akkori árfolyamon - 2002-2003) a boltban meg 12 volt)))
bocs az offért, a kellemes berúgások emlékei ))
4/9 BeerHunter válasza:
Hát mézből nem sokat érzel, ha szereted a csípőset, akkor nem lesz megerőltető meginni. Az illata/szaga/ olyan mint a pillanatragasztónak. A paprika poén benne, ki is fakul rendesen, tiszta fehér:) 7 decis, 40%-os. Megvenni majd meglátod, hogy megéri-e, annyira nem földhözverős az ára. Egyszer érdemes kipróbálni. Sok sikert!:D
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
Hát... a pálinkát is kész kín meginni, mert agyonra marja a torkomat... Ha ez nagyon csípős, akkor szerintem csak egyszeri alkalom lesz hogy iszok belőle. :))))
2010. jan. 16. 15:06
7/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs,mert 13 éves vagyok nem ittam még alkoholt.Ezzel nem azt mondtam hogy alkoholista leszek.
8/9 A kérdező kommentje:
-.-"
Akkor miért írtál ide?
xD
Menj vissza játszani!
2010. júl. 1. 21:37
9/9 anonim válasza:
voros.jack@gmail.com
vodkak beszerzese jo aron...
1600/0,5 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!